atv'nin hangi iddialı dizisi final kararı aldı?

Reytinglerde aradığını bulamayınca, erken final yapma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin hangi iddialı dizisi final kararı aldı?

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği; başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in yer aldığı atv'nin iddialı dizisi Ölene Kadar, 13 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan bölümüyle ekranlara veda edecek.



atv ekranlarında yayınlanan, yapımını Tims Production’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği “Ölene Kadar” dizisi, 13 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak final bölümünde heyecanı doruğa çıkarıyor.



Cannes'de büyük ilgi gördü



Ölene Kadar” projesi, geçtiğimiz günlerde Cannes’da yapılan televizyon fuarında dünyanın bir çok ülkesinden gelen format satın alıcılarının ilgi odağı oldu. Dizi başladığından bu yana her hafta dünyanın çeşitli ülkelerinde eş zamanlı olarak izlenen ve sosyal medyadan binlerce mesaj alan projeye duyulan ilgi yabancı yapımcıları da harekete geçirdi.



Bu hafta yayınlanan bölümün sonunda oğlu ile sevdiği kadın arasında seçim yapmaya zorlanan “Dağhan”ın bu durum karşısında yapacakları herkesin hayatını kökten değiştirecek. “Ölene Kadar” çok konuşulacak, heyecan dolu final bölümüyle 13 Nisan Perşembe akşamı seyirciyle buluşuyor.



atv'nin hangi iddialı dizisi final kararı aldı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin