atv'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili şok karar!

atv fenomen diziyle ilgili yaşanan finansal soruna el koydu.

Google Haberlere Abone ol
atv'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili şok karar!

atv'nin 4. sezonunda da büyük ilgi gören dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.



Dizinin son fragmanında ve yeni bölümünde yapımcı Raci Şaşmaz'ın adının yer almaması dikkat çekti. Bunun nedeninin ise atv'nin aldığı karar olduğu ortaya çıktı. atv yönetimi dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp atv İç Yapımlar'a devretti.



İnşaat yatırımları nedeniyle büyük bir mali kriz yaşayan Raci Şaşmaz'ın uzun süredir ekibe ödeme yapamadığı, 20 bölüm alacağı kalan dizi çalışanları olduğu biliniyordu. atv yönetiminin ise 124. bölümden itibaren her hafta düzenli ödeme alınabilmesi ve finansal sorunların çözüme kavuşabilmesi için projeyi İç Yapımlar'ın bünyesine aldığı öğrenildi. Artık diziyle ilgili faturalar Turkuvaz Medya'ya kesilecek.



Yönetim Kurulu'ndan istifa etti!



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yapımcılığını ve senaristliğini bırakan Raci Şaşmaz, ayrıca hafta başı Denge Yatırım Holding'teki görevlerinden de ayrıldı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, Denge Yatırım Holding'in 11 Şubat'ta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, holdingin yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüten Tayyar Raci Şaşmaz'ın istifasının kabul edilmesine karar verildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin