atv yeni sezona kaç diziyle girecek?

Yeni sezon öncesi, dizileri bir bir duyurmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
atv yeni sezona kaç diziyle girecek?

atv, yeni dizilerini bir bir duyurmaya başladı. Peki, kanal sezona kaç diziyle girecek? Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bu soruyu atv Genel Müdürü Metin Ergen'e sordu.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



ATV sezona kaç diziyle girecek?



ATV Genel Müdürü Metin Ergen’le yeni yayın dönemi üzerine uzun uzun sohbet ettik. Kanalın yaz tatiline çıkan işleri aynı günlerinde ekrana dönecek. Pazartesi ‘Kırgın Çiçekler’, salı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ve cuma ‘Aşk ve Mavi’yle iyi  reyting alan ATV, perşembe akşamlarıysa yaza damgasını vuran ‘Kanatsız Kuşlar’la yoluna devam edecek. Kanalın kalan akşamlar için çektirdiği iki dizi var. Bunlardan biri, ‘Seven Ne Yapmaz’ diğeri ise ‘Cennetin Gözyaşları.’



ATV’nin pazar akşamları yayınlayacağı ‘Seven Ne Yapmaz’,  yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, bir Yeşilçam klasiği. Senaryosunu Kemal Kurçer’in yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı; başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin paylaştığı dizinin konusu şöyle: Zengin bir baba, oğlunu cezalandırmak amacıyla köye yollar. Sürgüne gittiği köyün güzel kızıyla aşk yaşayan genç, günün birinde oradan kaçar. Köylü kızı, şehre gider ardından onu bulup, hesap sormaya.



Süreç Film-Ali Gündoğdu’nun çekeceği ‘Cennetin Gözyaşları’ ise Kore formatı bir  dram. Sadullah Şentürk’ün yöneteceği; Almila Ada, Berk Atan, Esra Ronabar ve Güler Ökten’in başrollerini paylaşacağı dizinin konusu şöyle: Babası ölünce annesinin yetimhaneye bıraktığı, anneannesinden başka ilgilenin olmadığı kız, büyüyünce mimar olur. Bir mimarlık bürosunda işe başlayan kızın, iş yaptığı patronlardan birinin eşi, onu yetimhaneye bırakan annesidir ve bunu bilen tek kişi de anneannesidir.



Metin Ergen, iki dizinin dışında Osman Sınav ve Fatih Aksoy’la da birer proje üzerinde çalıştıklarını, ‘Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Murat Yıldırım’a da bir dizi yapacaklarını söyledi.



Yazının devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin