Atalay Demirci yayında halay başı oldu

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor programında bu hafta, hareketli anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Atalay Demirci yayında halay başı oldu

Cuma geceleri TRT 1'de Kadir Çöpdemir'in sunumuyla ekrana gelen Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'a bu hafta Yetenek Sizsiniz yarışmasının galibi Atalay Demirci, Türk Halk Müziği şarkıcısı Orhan Hakalmaz ve oyuncu Merve Sevi konuk oldu.



ATALAY DEMİRCİ’DEN YARI STAND-UP



Atalay Demirci'nin yarı stand-up gösterisi tadında geçen programda, Orhan Hakalmaz da Atalay Demirci'den eksik kalmadı.

 

ORHAN HAKALMAZ ESPRİ YAPINCA ATALAY DEMİRCİ’DE TÜRKÜ SÖYLEDİ



Orhan Hakalmaz'ın yaptığı espriler ve anlattığı hikayelere cevap olarak sazı eline alan Atalay Demirci, Orhan Hakalmaz'ın bağlamasıyla eşlik ettiği "Günah Benim Suç Benim" isimli türküyü yorumladı.

 

ATALAY DEMİRCİ’YE TOP5 VİDEOLARDAN BOL MALZEME



Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show'un vazgeçilmezlerinden olan "Bu Hafta Ne Oldu Top5" videoları dikkat çekerken, komedyen Atalay Demirci de kendine buradan bolca malzeme çıkarmasını bildi.



MERVE SEVİ’DEN ORGAN BAĞIŞI PROJESİNE DESTEK



Orhan Hakalmaz'ın "Yaşanır Mı Hiç" isimli türküsüyle devam eden programda, Merve Sevi'nin tanıtımcılarından biri olduğu "organ bağışı" projesi vurgulandı.

 

SERDAR ORTAÇ BENZERİ KONUK ŞAŞIRTTI



İlerleyen dakikalarda Kadir Çöpdemir-Atalay Demirci-Orhan Hakalmaz üçlüsünün ortak espriler tufanına dönen programda, sürpriz konuk olarak sahneye çıkıp tek parçalık bir performans sergileyen Serdar Ortaç... benzeri konuk izleyenleri bir anlığına "acaba?" dedirtti ama gerçek kısa sürede anlaşıldı.



KELBAŞDER DERNEĞİ KIRDI GEÇİRDİ



Koptu Geliyor ekibinin Atalay Demirci için hazırladığı "KelBaşDer - kel ve başarılı sanatçılar derneği" videosu ünlü komedyeni ve ekran başındakileri güldürdü.



Programın bir başka eğlenceli kısımlarından "o mu bu mu?" köşesinde ise konukların ve toplumun genelinin enteresan konulardaki tercihleri gözler önüne serildi. Örneğin türkücü Orhan Hakalmaz, "Gangnam Style mı, Harlem Shake mi?" sorusuna "tabii ki Harlem!" yanıtı verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin