ATA DEMİRER'E EYVAH EYVAH DEDİRTEN ANLAR

Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ'ın oynadığı Eyvah Eyvah 2'de seyirciyi kahkahaya boğan o sahnenin çekimlerinde tehlikeli anlar yaşanmış.

Google Haberlere Abone ol
ATA DEMİRER'E EYVAH EYVAH DEDİRTEN ANLAR

Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak'ın oynadığı Trakyalı Klarnetçi Hüseyin ile Firuzan'ın macerasının anlatıldığı Eyvah Eyvah 2'nin çekimlerinde tehlikeli olaylar da yaşanmış. Ata Demirer izleyenleri kahkaya boğan ördek kuyusuna düştüğü sahnede büyük bir kaza atlattığını açıkladı.

Yakın çekim olduğu için dublör kullanılmadığını belirten Demirer, "40 santim derinliğindeki havuza 130 kiloluk bir insanın düştüğünü düşünürseniz tehlikenin boyutunu anlarsınız"diyerek kamera arkasında olanlara değindi. Çekimlerin çok eğlenceli  olduğunu belirten Demirer, yaşanan kazayı şöyle anlattı. Kuyunun altına torba serdik ama çok zorlandığımız bir sahne oldu. Suyun altında kayıp duvara hafif kafa attım. Havuzun boyu da 2 metre. Çıkarken kollarım kanadı. Film çekilirken çok eğlendim ama bu sahne benim için yeterince eğlenceli bir sahne olmadı" diyerek açıklık getirdi.

3 gün güneşi beklemiş

Ünlü komedyen bir sahne çekimi için 3 gün  boyunca güneşin doğuşunu yakalamak için beklediğini de sözlerine ekledi." (Bugün)

ATA DEMİRER'E EYVAH EYVAH DEDİRTEN ANLAR

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin