Aslı'yla Ferhat olabilecekler mi?

Milliyet yazarı, Siyah Beyaz Aşk dizisini kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Aslı'yla Ferhat olabilecekler mi?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi Siyah Beyaz Aşk'ı kaleme aldı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Aslı'yla Ferhat olabilecekler mi?



Sezonun yeni dizilerinden ‘Siyah Beyaz Aşk’ Kanal D’de başladı. Dizi, ‘elimde sizleri merak ettirecek soru işaretleri var’ mesajını hemen veriyor. Mesela, Ferhat (İbrahim Çelikkol) mafyanın tarafında, kardeşi Yiğit (Deniz Celiloğlu) savcı. Hastane sahibi dayı Namık ise, (Muhammet Uzuner) işin başı ve savcı onların peşinde. Ferhat’ın annesi Yeter, (Arzu Gamze Kılınç) babası, dayısı bildiği Namık. Aşkın beyaz tarafında Aslı (Birce Akalay) var. Doktor ve kader onu Serhat’ın çiftliğinde yasa dışı bir ameliyatın içine atar. Polis Cem komiser ise Aslı’nın kardeşi (Uğur Aslan). Ferhat’ın kardeşi savcı Yiğit’le Aslı’nın kardeşi komiser Cem, her ikisinin de özel yaşamını etkileyecek bir operasyon içinde olduklarını biliyorlar mı? Ferhat’ın kız kardeşi Gülsüm (Sinem Ünsal) hamile, peki kimden? Gözler yetimhanede büyümüş Ferhat’ın sağ kolu Cüneyt’e (Cahit Gök) çevriliyor.



İlk bölüm finalinde Ferhat’ın Aslı’yı öldürmek için getirdiği ormanda, kurtu-luşunun kendisiyle evlenmek olduğunu söylüyordu. Alt ses bize projenin özetini geçti, “Aşk, imkansızı mümkün kılmak. Kaderi alt etmek için çırpınan... Her aşk, Ferhat’la Aslı olmak ümidiyle yola çıkar. Kimi doğar, büyür ve ölür. Kimi, sevdaya dönüşür.” Dizinin bu iki karaktere yüklediği böyle bir sorumluluk var. Üstesinden gelebilirler mi? Yönetmenin mahareti, oyuncuların bunu ne kadar içselleştirdiklerine bağlı.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin