Aslı ölecek mi? Siyah Beyaz Aşk final fragmanı yayınlandı!

Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

Google Haberlere Abone ol
Aslı ölecek mi? Siyah Beyaz Aşk final fragmanı yayınlandı!

Siyah Beyaz Aşk dizisinin final fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı günlere damga vuran yapımı Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.Final bölümünde izleyiciler, Aslı’nın ölüm kalım savaşına tanık olacak. İşte Siyah Beyaz Aşk final bölümünde ilk görüntüler!



İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın başrollerini paylaştığı Siyah Beyaz Aşk’ın final bölümünden ilk görüntüler geldi. Siyah ile beyaz kadar zıt olan Aslı ve Ferhat’ın öyküsünü anlatan Siyah Beyaz Aşk’ın final bölüm fragmanına Aslı’nın yaşam mücadelesi verdiği anlar damga vurdu.



Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komiser Cem'i öldüren Jülide, annesinin intikamı için son darbeyi Aslı'ya vurmaya kalkışır. Tıpkı annesinin intiharı gibi Aslı'yı mutfağa kilitler ve gazdan zehirlenerek ölmesi için kaderine bırakır. Jülide, yaptığından pişman olsa da her şey için çok geçtir.



Ferhat ise Cüneyt ile yüzleştikten sonra Aslı'nın büyük bir tehlikede olduğunu öğrenir. Aslı'yı hastaneye kaldıran Ferhat için zor dakikalar başlar. Aslı ve karnındaki bebeklerinden müjdeli haberi bekleyen Ferhat, ona ve çevresine verdiği zararın pişmanlığını yaşamaya başlar.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu final bölümüyle 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin