Arınç ile Gökçek, kavgalarıyla '1 numara' oldu

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında başlayan tartışmalar gündeme damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Arınç ile Gökçek, kavgalarıyla '1 numara' oldu

PRNet A.Ş, 2015'in ilk günlerinde en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 23 – 29 Mart 2015 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, 'PRNet En'leri' 5 başlık altında sıralandı.



ARINÇ VE GÖKÇEK'TEN SÖZ'LÜ GÜNDEM



Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında başlayan tartışmalar geçtiğimiz günlere damgasını vurdu. Siyasilerin gerginliği ateşleyen polemikleri binden fazla haber ile yansıma bulurken; konu sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.



1-1 beraberlik ile biten Türkiye Hollanda Maçı geçtiğimiz günlerin önemli konuları arasında raporlandı. Türkiye'nin uzatmalara kadar galibiyet ile götürdüğü maçta son dakikalarda Hollanda’dan gelen gol ile skor bir anda değişti.



Suudi Arabistan'ın Yemen'e başlattığı Askeri Operasyon gündemde ilgi çekenler arasındaydı. 10 ülkenin katıldığı operasyonda İran destekli Şii Husilerin denetimindeki Başkent Sana havadan bombalandı.



İkinci Pilot Andreas Lubitz adlı pilotun intihar eylemi kapsamında kasten Fransız Alpler'ine düşürdüğü Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Germanwings uçağı medyanın önemli başlıkları arasında kaydedildi. İntihara eğilim sebebiyle tedavi gören Pilot, 150 kişinin ölümüne sebep oldu.



Güvenlik güçlerine tanınan yeni haklar sebebiyle fazlaca eleştirilen İç Güvenlik Paketi, 63 maddenin tasarıdan çıkarılmasından sonra kabul edildi. Yeni yönetmeliğin siyasi çevrelerde tartışmaları sürüyor.



Çözüm Süreci, Başkanlık Sistemi ve IŞİD konuları ise gündemin vazgeçilmezleri olmaya devam ediyor.   



SİYASETİN EN ÇOK KONUŞULANI 'RECEP TAYYİP ERDOĞAN'



5 bine yakın haberi ile siyasi medyanın lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken; Başbakan Ahmet Davutoğlu ikinci sırada yer aldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında günler süren tartışmalar Arınç'ı listenin üçüncülüğüne taşırken; Gökçek beşinci sıradaki isim oldu. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da siyasiler gündeminde dördüncü sıradaydı.



SHOW DÜNYASININ EN ÇOK KONUŞULANI 'CEM YILMAZ'    



Usta komedyen Cem Yılmaz Show dünyasının en medyatik ismi olarak geçtiğimiz haftayı 131 haberi ile tamamladı. 'Kocan Kadar Konuş' filminin başrol oyuncusu Ezgi Mola 105 yansıması ile sıralamada Cem Yılmaz'ı takip etti. Hülya Avşar listede üçüncü sırada raporlanırken, İbrahim Tatlıses ve Demet Akalın ünlüler camiasının medyatikleri arasında yer aldı. 



SPORUN EN ÇOK KONUŞULANI 'FATİH TERİM'



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim spor camiasının en fazla yansımasına sahip ismi olarak kaydedildi. Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ikinci sırada bulunduğu listede; SAİ Kayseri Erciyesspor'dan istifa eden Mehmet Özdilek sıralamayı izledi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat en çok konuşulanlar arasında yer alanlar diğer isimler oldu.



SPORCU MEDYASININ EN ÇOK KONUŞULANI 'EMMANUEL  EMENIKE'



Fenerbahçe oyuncularından Emmanuel Emenike sporcular medyasında en fazla konuşulan kişi olarak raporlandı. Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu ikinci sırada kaydedilirken;  Beşiktaş futbolcusu Gökhan Töre listenin üçüncüsü oldu. Trabzonspor oyuncusu Kevin Constant ve Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.



Arınç ile Gökçek, kavgalarıyla '1 numara' oldu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin