Ankara, 'Vişnelik Müzik Festivali' ile şenleniyor!

ODTÜ MD Vişnelik, Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Ankara, 'Vişnelik Müzik Festivali' ile şenleniyor!

ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11-12-13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak.



Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak. Athena, MFÖ, mor ve ötesi, Yeni Türkü, CezaCem Adrian, Can Bonomo, Norm Ender, Pilli Bebek, Sattas, Babazula, Can Gox konserleriyle coşacak festivalciler ünlü DJ’lerle dans edecek.



Festivalde üç gün boyunca, rock, rap, pop, alternatif pop, elektronik, raggae ve dans gibi farklı müzik türlerinin yıldız isimleri sahne alacak. Ayrıca eğlence dolu yan etkinliklerle festival renklenecek.



Athena, MFÖ, mor ve ötesi, Yeni Türkü, Ceza, Cem Adrian, Norm Ender, Pilli Bebek, Sattas, Babazula, Can Gox , Can Bonomo’nun konser vereceği festivalde; gece 00:00’dan sonra  gerçekleşecek after party konseptinde; Kozmonotosman, Elektro Hafız ve Ekin Beril de pikapların başına geçerek konukları saatlerce dans ettirecek.



Ankara’nın en değerli konumlarından birinde, şehrin en önemli açık hava mekanı ODTÜ MD Vişnelik, Atlantis Yapım ile yenilenen işletme yönetimi, izleyicilerin beğenilerine yönelik olarak hazırlanan etkinlikleriyle başkentlileri müzik ile buluşturuyor. Birbirinden ünlü sanatçıların konserleri, müzik festivalleri ve çeşitli sahne sanatlarına ev sahipliği yapan mekan 6000 kişilik kapasitesiyle Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.



Ankara, 'Vişnelik Müzik Festivali' ile şenleniyor!



Festival programı;



Kapı açılış: 14.00

Gece bitiş: 00.00

Afterparty kapalı alan: 00.30



11 Ekim 2019 Cuma

Birlikte Güzel Sahnesi



Athena

Ceza

Yeni Türkü

Sattas

Bluepack After Party

Kozmonotosman



12 Ekim  2019 Cumartesi

Birlikte Güzel Sahnesi



MFÖ

Can Bonomo

Norm Ender

Baba Zula

Bluepack After Party

Elektro Hafız



13 Ekim  2019 Pazar

Birlikte Güzel Sahnesi



mor ve ötesi

Cem Adrian

Pilli Bebek

Can Gox

Bluepack After Party

Ekin Beril


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin