Android aşkı gerçek oldu

Siberalem.com, Android uygulamasını kullanıma sundu.

Google Haberlere Abone ol
Android aşkı gerçek oldu

Siberalem'in Android uygulamasıyla kulllanıcılar aradığı aşkı kolayca bulabiliyor.



İlk günde 1000'den fazla kişi indirdi



Siberalem'in yeni Android uygulamasını Google Play'den indirenlerin sayısı, ilk günde 1000'i geçti. Ücretsiz uygulamayı hemen kullanmaya başlayan üyelerden 32'si, ilk üç saat içinde Gold üyelik satın alarak sınırsız mesajlaştı. Uygulamanın en fazla kullanıldığı iller arasında ise, İstanbul, Ankara ve İzmir başı çekiyor. Android uygulamasını indiren erkeklerin çoğunun 25-35 yaş arasında, kadınların ise 23-30 yaş arasında olması dikkat çekiyor. 



Tüm Anroid cihazlarında kullanılabilen uygulama, Google Play'de https://play.google.com/store/apps/details?id=com.workbench.siberalem adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca Android uygulamasına üye olan kişiler, profillerine web sitesi üyelerine oranla iki kat daha fazla fotoğraf yükleyerek aradıkları aşkı bulma şansına yaklaşıyor. 



Yüzbinlerce kişi cepten aşk arıyor



Siberalem'in aşkta sınırları kaldıran yeni Android uygulaması, Siberalem'in 2013 yılının Temmuz ayında iPhone ve iPad kullanıcılarına özel olarak çıkardığı ve son bir yılda 200 binden fazla kişiyi kendine bağlayan iOS uygulamasının alışkanlık yaratması bekleniyor. iOS uygulamasının ilk ayağı olan ve geçen yaz kullanıma sunulan iPhone uygulaması sayesinde her kullanıcı, nerede olursa olsun günde ortalama 13 dakika boyunca Siberalem'de sohbet edebiliyor. Siberalem.com üyesi erkeklerin yüzde 18'i, kadınların ise yüzde 22'si iPhone üzerinden iş yerinde ya da otobüste, yemek yerken ya da uyumadan önce beğendikleri profillerle mesajlaşabiliyor. En çok öğle saatlerinde ve geceyarısına doğru kullanılan iPhone uygulamasından, günde tam 310 bin mesaj gönderiliyor. Ayrıca Siberalem'in eğlence dolu platformunda sunulan her türlü olanaktan yararlanmak için Gold üyeliği satın alan iPhone kullanıcılarının sayısı ayda 1600'ü buluyor.



En çok kadınlar kullanıyor



Siberalem'in Mayıs ayında yine iOS uygulaması kapsamında kullanıma sunulan iPad uygulaması da, iPhone uygulamasında olduğu gibi özellikle kadınlar arasında ilgi gördü. İlk bir ayda 1000'e yakın kişinin üye olduğu iPad uygulamasını takip edenlerin yüzde 32'sini kadınlar oluşturuyor. Başta iPhone ve iPad olmak üzere tüm iOS cihazlarında kullanılabilen iOS uygulaması, Apple App Store’un https://itunes.apple.com/app/id649741474 adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin