'Analar ve Anneler'in kadrosuna sürpriz isimler!

atv'de yayınlanan dizinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Analar ve Anneler'in kadrosuna sürpriz isimler!

Ay Yapım imzalı 'Analar ve Anneler' dizinde dengeler değişiyor...



Dizinin 5 yıllık zaman atlamasıyla ekrana gelecek yeni bölümünde dahil olacak yeni karakterler kadar Zeliha ve Kader’in değişen dünyaları da izleyici karşısına çıkacak.



Analar ve Anneler'in yayınlanacak 6.bölümünde Zeliha, Kader, Tahsin ve Mustafa'nın birbirlerinden habersiz yaşadıkları yıllar ardından geçirdikleri çarpıcı değişimler ekrana gelecek.



YENİ İSİMLER DAHİL OLDU!



Kadroya dahil olan Bestemsu Özdemir varlıklı bir ailenin kızı Sevgi’ye, usta oyuncu İpek Bilgin ise Sevgi’nin annesi İsmet karakterine hayat verecek. Kıvanç Kasabalı'nın mimar Selçuk karakteriyle ekrana geleceği dizinin yeni bölümlerinde aynı evlat için savaş veren iki annenin mücadelesi ekrana gelecek. Zeliha ve Kader'in yürek burkan hikayesi izleyenlere "doğuran mı yoksa büyüten mi anne" sorusunu sorgulatacak.



80’li yılların ilk izleri



Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen beş yıllık zaman atlaması için mekan ve kostümlerde de değişikliklere gidildi. 1978 yılından itibaren devam edecek hikayenin geçtiği dönemin ruhunu birebir yansıtmak için büyük bir titizlikle araştırmalar yapan dizi ekibinin kurduğu yeni dünya izleyenlerin büyük beğenisini kazanacak. 80'li yılların ilk izlerini ekrana taşıyarak izleyenlere nostalji yaşatacak dizide evlere gelen telefon ve televizyonlar dikkat çekecek. O dönemin önde gelen varlıklı ailelerinin sahip olduğu gösterişli otomobiller de dizide yer bulacak.



Berkun Oya'nın senaristliğini, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini üstlendiği Analar ve Anneler çarpıcı yeni bölümüyle 26 Kasım Perşembe günü saat 20.00'da atv'de ekrana gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin