On İletişim'e basketbol dünyasından müşteri!

Anadolu Efes Spor Kulübü iletişim ajansını belirledi.

Google Haberlere Abone ol
On İletişim'e basketbol dünyasından müşteri!

Türk basketbolunda ilklerin kulübü olan Anadolu Efes Spor Kulübü,  iletişim çalışmalarını ON İletişim ile birlikte yürütecek.



Basketbol sahalarına renk katan Anadolu Efes Spor Kulübü, Türkiye’de basketbol sevgisinin yaygınlaşmasına katkı sağlayan bu stratejisine önümüzdeki günlerde ivme kazandırmayı amaçlıyor.



Avrupa’da referans bir spor kulübü olmak vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren, Euroleague takımları arasında düzenlenen ve o sezon Avrupa’nın en iyi pazarlama faaliyetlerini yürüten takımını belirleyen Euroleague Devotion Marketing Awards’u iki kez kazanan Anadolu Efes Spor Kulübü, spora pazarlama çalışmaları ile daha fazla değer katmaya, yeni başarılar kazanmaya hazırlanıyor.

 

Yepyeni projeleri devreye alarak basketbol sahalarında daha heyecanlı ve eğlenceli bir atmosfer yaratmayı hedefleyen, farklı ve ses getiren uygulamaları ile spor pazarlaması alanında fark yaratan Anadolu Efes Spor Kulübü; tribünden sokaklara, konvansiyonel medyadan sosyal medyaya kadar tüm iletişim kanalları aracılığıyla basketbol keyfini sporseverlerle paylaşacak.

 

ON İletişim, Anadolu Efes Spor Kulübü’ne iletişim danışmanlığı kapsamında; kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, spor iletişimi ve medya ilişkileri alanlarında hizmet verecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin