ANADOLU AJANSI'NIN ACI GÜNÜ

Aksaray'da bu sabah meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Anadolu Ajansı işyeri hekimi ve Yenimahalle 50. Yıl Semt Polikliniği Başhekimi Dr. Eşref Önder, hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
ANADOLU AJANSI'NIN ACI GÜNÜ

Sürücü Hakan Aydemir'in kullandığı 06 AG 1506 plakalı otomobilin Aksaray-Şereflikoçhisar karayolunun 48. kilometresinde yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak refüje çarptıktan sonra takla atması sonucu yaralanan Dr. Önder, kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı araçta bulunan AA'nın güvenlik görevlisi Ercan Gölpınar ile avukat Onur Aycan kazadan yara almadan kurtuldu.



Dr. Eşref Önder, 1952 yılında Muğla'nın Milas ilçesinde doğdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Söke'de hükümet tabibi, Koçarlı'da da serbest hekim olarak çalışan Önder, Ankara Numune Hastanesi'nde enfeksiyon hastalıkları uzmanlığını tamamladı.



SSK Yenişehir Dispanseri Başhekimliği'ni yapan Önder, SSK'ya bağlı sağlık kuruluşlarının Sağlık Bakanlığı'na devrinden sonra Yenimahalle 50. Yıl Semt Polikliniği başhekimliği görevine getirildi. Önder, 1998 yılından bu yana Anadolu Ajansı işyeri hekimliğini yürütüyordu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin