Alp Özcan'dan Meryem Uzerli'ye tuzak!

O fotoğrafın perde arkası, Duymayan Kalmasın'da ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Alp Özcan'dan Meryem Uzerli'ye tuzak!

Dün Meryem Uzerli'nin Cannes'dan sosyal medyaya düşen fotoğrafı adeta şok etkisi yaratmıştı. Bir mücevher firmasının davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu, geçen hafta ayrıldığı ve gazetecilere "O adamı artık konuşmayalım" dediği Alp Özcan'la beraber fotoğraf çektirmişti.



Fotoğrafı Alp Özcan sosyal medya sayfasından paylaşmış ve altına Uzerli'nin "O Adam" lafına gönderme yaparak "O adam, o kadın. Sadece arkadaşız" yazmıştı. Şok etkisi yaratan ve ve "Acaba 3. kez barıştılar mı?" sorusunu sorduran bu fotoğrafın perde arkasını Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Cengiz Semercioğlu anlattı.



Bir arkadaşının da Alp Özcan ve Meryem Uzerli'nin katıldığı Cannes'daki partide olduğunu belirten Semercioğlu, "Meryem Uzerli ile Alp Özcan o partide karşılaşmış. Ama birbirlerinin yüzüne hiç bakmamış. Sonra İngilizce konuşan bir turist ikisinden yan yana poz vermesini istemiş. Meryem de kırmamış ve Alp Özcan'la poz vermiş ama daha sonra Meryem Uzerli, sosyal medyadan Alp Özcan'ın yaptığı manidar paylaşımı görünce çok şaşırmış" dedi.



İşte, Alp Özcan'ın o paylaşımı!



Alp Özcan'dan Meryem Uzerli'ye tuzak!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin