Alman basınından flaş Amine Gülşe iddiası!

Bild, Mesut Özil ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Google Haberlere Abone ol
Alman basınından flaş Amine Gülşe iddiası!

Alman Bild gazetesi Almanya Milli Takımı’nı bırakma kararı alan Türk asıllı futbolcı Mesut Özil ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.



Akşam Gazetesi’nde yer alan habere göre; Almanya Milli Takımı'ndan ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle ayrılan Mesut Özil'in sevgilisi Amine Gülşe için yeni bir iddia ortaya atıldı. Alman gazetesi, çiftin fotoğraflarını yayımlayarak “Mesut'un sevgilisi bu olayda ne rol oynadı? Bu kız ve ailesinin Mesut'un üzerinde etkisi var mı?” iddiasında bulundu.



Gazete haberinde Gülşe'nin ailesinin “Erdoğan destekçisi” olduğunu iddia ederek Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf çektirmesini isteyenin de Gülşe olduğunu öne sürdü. Haberde Gülşe'nin oyunculuk kariyerini bırakarak Özil ile birlikte İngiltere'de yaşayıp yaşamayacağına karar vermediği de iddia edildi.



Bild Gazetesi'nin baş editötörü Alfred Draxler, “Amine Gülşe'nin ailesinin Erdoğan'ın destekçileri olduğu biliniyor. Bu fotoğrafı Gülşe'nin kendisiyle evlenmek isteyen Mesut'tan ısrarla çektirmesini istediği yönünde ciddi iddialar var” yazdı. Haberde ikilinin yakın zamanda evleneceği ve Gülşe'nin sıklıkla Mesut'a destek ve aşk mesajları da atarak kafasını karıştırdığı ifade edildi.



Alman basınından flaş Amine Gülşe iddiası!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin