Aliya dizisinde Miloseviç’in eşini hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

TRT’nin Bosna’da çekilen Aliya dizisinde Miloseviç’in eşini canlandıracak oyuncu belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aliya dizisinde Miloseviç’in eşini hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

Bağımsız Bosna Hersek'in kurucusu Aliya İzzetbegoviç'in hikayesini ekrana taşıyan TRT'nin “Aliya” dizisinin çekimleri Bosna'da sürüyor.



90 dakikadan oluşan 6 bölümlük dev bütçeli dizinin güçlü kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Arka Sokaklar, Umutsuz Ev Kadınları, Böyle Mi Olacaktı gibi ses getiren birçok dizide seyirciyle buluşan usta oyuncu Melda Arat, “Aliya”nın ekibine Sırbistan ve eski Yugoslavya’nın Cumhurbaşkanı Slobodan Miloseviç’in eşi Milena rolüyle katıldı.



Aliya dizisinde Miloseviç’in eşini hangi ünlü oyuncu canlandıracak?



Bugüne kadar hep iyi kalpli kadınlara hayat veren Arat, ilk kez dominant ve oldukça hırslı bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Dizide eşinin üzerinden ülkeyi yöneten Melda Arat’ın partnerini ise Nezih Işıtan oynayacak.



Üçüncü bölümü tamamlanan dizide Aliya İzzetbegoviç'i Yurdaer Okur, eşi Halide Hanım'ı Görkem Yertan, aynı zamanda şu anki Bosna Hersek Cumhurbaşkanı olan oğlu Bakir İzzetbegoviç'i Berke Üzrek, kızı Sabina İzzetbegoviç'i Dilşat Çelebi, diğer kızı Leyla İzzetbegoviç'i ise Duygu Yürükçe canlandırıyor. Sancak Medya imzalı diziyi, ödüllü ünlü Boşnak yönetmen Ahmet İmamoviç çekiyor, Ahmet Tezcan ise kaleme alıyor.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Etiketler trt aliya bosna
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin