Alişan’ın gizemli aşkı Esra Erol’un kardeşi çıktı!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın evlilik yolunda olduğu kişinin adı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Alişan’ın gizemli aşkı Esra Erol’un kardeşi çıktı!

23 Nisan Pazar günü oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynanırken sosyal medya hesabından yeni sevgilisiyle birlikte çektiği bir selfieyi paylaşan Alişan, hayatındaki kadının yüzünü göstermemeyi tercih etmişti. Ancak Alişan'ın evlilik yolunda olduğu kişinin adı ortaya çıktı.



Alişan’ın gizemli aşkı Esra Erol’un kardeşi çıktı!



Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği evlilik sözüne uyması için çok kısa bir zamanı kalan Alişan, geride bıraktığımız günlerde yeni bir sevgilisi olduğunu açıklamıştı. Derbi gecesi birlikte çekilmiş bir selfie paylaşan Alişan “Birlikte ilk derbi” notunu yazdığı ilk karede, sarı saçlı sevgilisinin suratına bilerek gizledi. “Uğurlu geldi” yazılı ikinci fotoğrafta ise sevgilisinin elini tuttuğu görüldü.



Alişan’ın gizemli aşkı Esra Erol’un kardeşi çıktı! - Resim : 2



Esra Erol'un kardeşi



Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın’ın haberine göre, Alişan’ın evlilik yolunda olduğu kişinin ünlü sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol olduğu ortaya çıktı. Pek fazla ortalarda görünmeyen Eda Erol’u ablası Esra Erol’un Alişan ile tanıştırdığı söyleniyor. Ailelerin yakında tanışacakları da magazin kulislerinde dolaşan iddialardan.



Alişan’ın gizemli aşkı Esra Erol’un kardeşi çıktı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin