Alişan'dan tepki çeken röportajla ilgili açıklama

Posta Gazetesine verdiği röportaj, tepkilere neden olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Alişan'dan tepki çeken röportajla ilgili açıklama

Türkücü Alişan'ın, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a verdiği röportajda nişanlısı Eda Erol hakkında söyledikleri tepkilere neden olmuştu. Kişisel Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Alişan, eleştirilere cevap verdi.



İşte, Alişan'ın o açıklaması:



Eğer evleneceğim ve sevdiğim kadınla ilgili çok seksi çok alımlı, istediğini yapabilir, dizilerde istediği gibi öpüşür, sevişir, işidir saygı duyarım, ya da bir erkekle tatil de çıkabilir, yemeğe de gidebilir deseydim ‘çok hoş ne kadarda tatlı bir çocukmuş’ diyecektiniz! O zaman sizin tabirinizle nişanlımı gömmüş değil de çok ileri görüşlü, çok centilmen çok Avrupa’yi bir adam mı olacaktım! Herkes kendi işine kendi sevdiğine kendi ilişkisine baksın lütfen...



Ayrıca ben Eda çok güzel birisi olsaydı evlenmezdim demedim! Benim için benim sevdiğim kadın dünyanın en güzel kadınıdır. Her zamanda bu böyle olacak... Ben nasıl herkesin evliliğine, giyimine kuşamına hayat görüşüne saygı duyuyorsam herkes de bana saygı duyacak! Ben babamdan atamdan böyle gördüm ve ömrümün sonuna kadarda hiçbir şey beni değiştiremeyecek! Bundan sonra nişanlımla ya da ilişkimle ilgili yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için tek bir kelime etmeyeceğim. Son olarak sunu söyleyeyim: Ben hayatımın kadınını buldum ve çok seviyorum… Allah iyi şeyler düşünüp yazan herkesten razı olsun...Allah herkese mutluluklar nasıp etsin..



Alişan'dan tepki çeken röportajla ilgili açıklama



Alişan: Eda terliğimi ayağıma getirecek


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin