Aleyna Tilki bikinili görüntüsüyle olay oldu!

Genç popçu tatil sezonunu açtı.

Google Haberlere Abone ol
Aleyna Tilki bikinili görüntüsüyle olay oldu!

Her yaptığı ve her paylaştığıyla olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, tatil sezonunu açtı. Tilki, bikinili haliyle de olay olmaktan geri kalmadı. Aleyna Tilki bikinili görüntüsüne eleştiri gelince bakın ne tepki verdi.



Her yaptığıyla, pozlarıyla, açıklamalarıyla olay olan Aleyna Tilki bikinili haliyle gündeme bomba gibi oturdu.



19 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, arkadaşlarıyla Bodrum'da tatile gitti. Tilki, plajda tatilcilerin objektifine takıldı. Kısa sürede sosyal medya platformlarında yayılan görüntüleri, takipçiler yorum yağmuruna tuttu.





'O sen olsan bari'



Bazı takipçiler, görüntülerdeki kişinin Aleyna Tilki olmadığını iddia etti. Bazı takipçiler ise 'Aleyna kilo almış', 'Kliplerdeki o fizik nerede?', 'Aldığın o kiloları geri ver lütfen', 'O sen olmasan bari' gibi yorumlar yaptı.



Aleyna Tilki'den videolu yanıt



Aleyna Tilki “kilolu” yorumlarına şu yanıtı verdi: “Boyumuz uzun, yanımızdakiler biraz küçük çıkıyor diye kilolu diyorlar. Kimsenin ölçülerine göre beni kıyaslamayın, bu Aleyna Tilki’ye özgü has ölçü. Zayıf ya da kalın değilim. Ben Aleyna Tilki’yim.”



Aleyna daha sonra hızını alamayıp bir paylaşım daha yaptı. Tilki o paylaşımında ise "İstesem on günde istediğim kadar kilo veririm. Kendi enlerimi yaşatıyorum, kendimle yarışıyorum. Fabrikadan çıkmış gibi görünecek kadar ruhumu satmadım" dedi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Boyumuz uzun olunca yanımdakiler biraz küçük çıkıyo diye kilolu diyorlar  Kimsenin ölçülerine göre beni kıyaslamayın, bu Aleyna Tilki’ye has bir ölçü  Zayıf ya da kalın değilim. Ben Aleyna Tilki’yim!



Aleyna Tilki (@aleynatilkiofficial)'in paylaştığı bir gönderi (6 Haz, 2019, 9:20öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin