Ajda Pekkan'ın fotoğrafı İngiltere'de de olay oldu!

Süperstar'ın taytlı fotoğrafı gündem olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ajda Pekkan'ın fotoğrafı İngiltere'de de olay oldu!

Süperstar Ajda Pekkan, İngiliz basınında yer aldı. Daily Mail gazetesi, ünlü şarkıcının genç görünümü överek, haberinde, "Kaç yaşında?" başlığını kullandı.



Haberde, Pekkan'ın 71 yaşında olmasına rağmen çok daha genç görünmesiyle görenleri kendisine hayran bıraktığı ve çocuk istediğine yer verildi. Buna göre, "Ne yediğime her zaman dikkat ederim. Yemek şeçimi yapmıyorum. Kebap ve balık yemeyi çok seviyorum" diyen Pekkan, sağlıklı beslenmenin görünümündeki etkisine dikkat çekti.



İsviçre'deki yaşlanma karşıtı spa'ları düzenli olarak ziyaret ettiğini belirten ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:



"Yürüyüş yapıyorum ve bol su içiyorum. Susuz bir yaşam düşünemiyorum. Güne, tarçın-limon-bal karışımı eklenmiş bir bardak su içerek başlıyorum. Hiçbir zaman güzel bir kadın figürü olmak istemedim, fakat vücumu korumaya hep önem verdim. Genlerin ve düzenli spor yapmanın formda kalmak için çok önemli olduğunu düşünüyorum."



Gazetede ayrıca Pekkan çocuk sahibi olmak istediğine yer verildi. Pekkan'ın suni döllenme hakkında ABD'li ve Hintli doktorlara danıştığına değinildi. Pekkan, geçen sene The Hollywood Reporter tarafından Susan Sarandon, Emma Stone ve Jessica Lange gibi yıldızlar ile birlikte gösteri dünyasının en güçlü 100 kadını arasında gösterilmiş ve ABD'ye davet edilmişti. (HT Magazin)



Ajda Pekkan'ın fotoğrafı sosyal medyada olay oldu!



Fotoğrafı sosyal medyada olay olmuştu! Ajda Pekkan sırrını açıkladı!



Ajda Pekkan'ın fotoğrafı İngiltere'de de olay oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin