AİRPORT TV GELİYOR! KANALIN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık içerikli televizyon kanalı Airport TV Haziran ayı sonunda izleyicisiyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
AİRPORT TV GELİYOR! KANALIN KADROSUNDA KİMLER VAR?

1,5 milyon Euro'luk yatırımla kurulan Airport TV, havacılık ve turizm alanındaki televizyon kanalı boşluğunu doldurmayı ve iki milyon izleyiciyi hedefliyor.   İnternet haberciliğinde yakaladığı başarıyı televizyonculuk alanında da sürdürmeyi amaçladıklarını ifade eden  Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, “ Airporthaber.com adlı internet sitemizde sayısız başarılı habere imza attık. Birçok haberimiz ulusal yayın yapan yazılı ve görsel medyada geniş yankı buldu. Şimdi bu enerjimizi televizyon kanalımız için harcayacağız” dedi.


 


Airport TV’nin uydudan izlenebileceğini, Dijitürk ile de görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Kıdık, " Havacılık ve turizm sektörüne yönelik yayın yapan kaliteli tematik bir kanal olmak istiyoruz. Deneyimli kadromuzla A kalite hizmet sunacağız” dedi.


 


Havacılık ve turizm sektöründe yaşanan güncel konuların masaya yatırılacağı tartışmalar, haber ve eğlence programlarının da bulunduğu geniş yayın yelpazesi içinde izleyici karşısına çıkacak olan Airport TV, sektörü tanımak isteyenlerin gözü kulağı olacak.


 


Kanalın Haber Müdürlüğü’nü ise Vatan Gazetesi’nden ayrılan deneyimli havacılık gazetecisi Murat Herdem yapacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin