Ailecek Şaşkınız filminin çekimleri tamamlandı! Ne zaman vizyona girecek?

Ekip, Bursa'da final yemeği ile kutlama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ailecek Şaşkınız filminin çekimleri tamamlandı! Ne zaman vizyona girecek?

Türk sinema izleyicisinin favori ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in merakla beklenen yeni filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ın çekimleri sona erdi.



"Ailecek Şaşkınız filminin çekimleri tamamlandı!" Galerisine Göz At



Temmuz ortasında İstanbul’da başlayan ve beş buçuk hafta süren çekimlerin ardından Bursa’da final yapan Ailecek Şaşkınız’ın ekibi bir kutlama yemeğinde bir araya geldi. 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak olan Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin ekibi yemekte eğlenceli dakikalar yaşadı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in sakalsız yeni imajları da ayrıca dikkat çekti.



'Bambaşka bir proje'



Yönetmen Selçuk Aydemir, ‘Bambaşka bir proje olduğu için hepimizi ayrıca heyecanlandıran Ailecek Şaşkınız, benim en çok özleyeceğim set oldu. Ahmet ile Murat ve ekibe dahil olan birbirinden deneyimli oyuncularımız, yine seyirciyi tam 12’den vuracak’, şeklinde konuştu.



'Ailecek Şaşkınız sıcacık bir aile komedisi oldu'



Filmde Kural ve Cemcir’e eşlik eden sevilen oyuncu Saadet Işıl Aksoy ise duygularını, ‘Bu ekiple çalışmak benim için ayrı bir tecrübe oldu. Çok mutluyum’, sözleriyle dile getirdi. Ahmet Kural, bu kez seyircinin farklı bir projeyle karşılaşacağı sinyalini ‘Mart kapıdan baktırır, adamı merakta bırakır’, sözleriyle verirken, Murat Cemcir ise ‘Üç yeminli fişek, sette final yaptık. Ailecek Şaşkınız 7’den 70’e herkesin izleyeceği son derece keyifli ve sıcacık bir aile komedisi oldu’, dedi.



Ailecek Şaşkınız’ın güçlü kadrosunda ayrıca; Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Bihter Dinçel, Mustafa Alabora, Çağlar Ertuğrul, Güven Murat Akpınar, Serhat Özcan, Cemil Şahin, Yılmaz Gruda, Ayda Aksel, Nebil Sayın, Erdal Şahin, Osman Kaba, Hakan Akın, Balım Gaye Bayrak, Berat Efe Parlar gibi isimler yer alıyor.



Ailecek Şaşkınız filminin çekimleri tamamlandı! Ne zaman vizyona girecek?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin