Aile Arasında gişe başarısını, kliple kutladı!

BKM’nin yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer alan 'Aile Arasında', güldürmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Aile Arasında gişe başarısını, kliple kutladı!

BKM’nin yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer alan Aile Arasında, tüm Türkiye’de ve Avrupa’da güldürmeye devam ediyor.



10 günde 1,5 milyon



Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, Ozan Açıktan’ın yönetmenliğinde çekilen, Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Ünal Yeter ve Arif Erkin gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken aile komedisi “Aile Arasında” 10 günde 1,5 milyon izleyiciye ulaştı.





Demet Evgar ve Ayta Sözeri'den 'Yanayım Yanayım'



Filmde Solmaz karakterini canlandıran Demet Evgar ve Behiye’yi canlandıran Ayta Sözeri’nin birlikte seslendirdikleri sözü müziği Ayhan Başkal’a ait 'Yanayım Yanayım' adlı şarkı filmin klibi olarak hazırlandı.



Aile Arasında gişe başarısını, kliple kutladı!



Filmin en renkli sahnelerinin yanı sıra kamera arkası görüntülerinin de yer verildiği klip için Demet Evgar ve Ayta Sözeri özel olarak stüdyaya girerek şarkıyı kaydetti. Kısa sürede milyonların ilgi odağı olmayı başaran filmin video klibi BKM’nin sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.



Aile Arasında gişe başarısını, kliple kutladı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin