Ahmet Hakan'dan Etyen Mahçupyan ve Markar Esayan'a: Susma...

Hürriyet yazarı, Bugün gazetesinin manşetiyle ilgili Etyen Mahçupyan ve Markar Esayan'ın sessiz kalmasını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'dan Etyen Mahçupyan ve Markar Esayan'a: Susma...

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Bugün gazetesinin 9 Şubat'taki "CHP Sözcüsü Böke vaftiz edilmiş" manşetiyle ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski Başdanışmanı Etyen Mahçupyan ve AKP İstanbul Milletvekili Markar Esayan’ı eleştirdi.



Hakan, Bugün gazetesinin manşetine tepki gösterdiği yazısında, Mahçupyan ve Esayan'ın bu durum karşısında sessiz kalmasını eleştirdi.



İşte, Hakan'ın bugünkü yazısının ilgili bölümü:



Ne susuyorsun Etyen Bey, ne duruyorsun Markar Bey



CEMAAT'in sesiyken kayyum sayesinde hükümetinizin sesi haline gelen bir gazete, sanki çok büyük bir ayıbı, çok utanılacak bir kusuru, çok büyük bir yolsuzluğu açıklar gibi çakmış manşeti sekiz sütun üstüne...

Demiş ki:

 

“CHP Sözcüsü vaftiz edilmiş birHıristiyan.”



Böyle ayıplı bir manşet karşısında...



Bakıyoruz AK Parti camiasına...



Çıt yok.



Koca AK Parti camiasından bir tek Allah kulu çıkıp da...



“Biz yıllarca inanca saygı diye haykırarak bugünlere geldik, size ne oluyor da başkalarının inancını böyle hoyratça afişe ediyorsunuz” demiyor.



“Bize ne başkalarının inançlarından? Siz ne hakla başkalarının dinini diyanetini sanki büyük bir kusuru ifşa eder gibi manşete çekiyorsunuz” demiyor.



“Doğru ya da yanlış... Sen ne hakla bir insanın inancını açıklamaya davet ediyorsun? Bu ne terbiyesizliktir, bu ne saygısızlıktır?” demiyor.



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin