Ahmet Hakan'a saldırıya ünlülerden tepki

Ahmet Hakan'a sosyal medyadan birçok ünlü isimden destek ve geçmiş olsun mesajı geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'a saldırıya ünlülerden tepki

Dün gece CNN Türk'de yayınlanan 'Tarafsız bölge' programından çıktıktan sonra, Teşvikiye'deki evinin önünde saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'a sosyal medyadan  birçok ünlü isimden destek ve geçmiş olsun mesajları geldi.



İşte o paylaşımlar:



Ece Erken: Ahmet Hakan'a yapılan iğrenç saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hürriyet'e yapılan saldırıya sessiz kalınmamalıydı. Devamı geliyor işte!  İster sev ister sevme kaleme karşı sopayı hiçbir Allah'ın kulu savunmamalı.  Türkiye bir hukuk devleti umarım sorumlular çok yakında yakalanır ve cezalarını çeker.



Metin Arolat: Şimdi bütün şüpheliler kesin geçmiş olsun mesajı yayınlar, üstelik de yapanları kınarlar...Riyakarlık böyle bişey..Oysa tümü de suçlu.



Armağan Çağlayan: Geçmiş olsun. Sonuna kadar düşünce ve ifade özgürlüğünü savunmamız gerekir!



Elif Şafak: Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı kınıyorum, büyük geçmiş olsun; bu şiddet bütün basına, ifade özgürlügüne, demokrasiye karşı artık Türkiye'de eleştireldüşünmek, gazetecilik yapmak imkansız hale geldi. Korku,şiddet,öfkenin hakimoldugu yerde demokrasi yoktur.



Fazıl Say: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı okudum ,üzgünüm, kızgınım. Geçmiş olsun dileklerimle. Özgür düşünce kısıtlanamayacaktır!



Şahin Irmak: Abi geçmiş olsun



Gülse Birsel: Evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayan ve vücudunda kırıklar bulunan Ahmet Hakan'a büyük geçmiş olsun.



Can Dündar: Ahmet Hakan'a geçmiş olsun diyorum. Yakalanacaklar kim olursa olsun, hedef gösterenler, tehdit edenler, emir verenler belli. Son çırpınışları.. "İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayattasın" diyen Cem Küçük, Ahmet Hakan'a saldırının ilk şüphelisidir.



İrfan Değirmenci: Ahmet Hakan'a saldırı geldiğimiz son nokta! Çok büyük geçmiş olsun



Gülben Ergen: Yazmaya devam et Ahmet Hakan okurların çığ gibi büyüyüp, yayınların daha da izlenir olacak. Sözlerinin gücü ve anlamı daha da perçinleşecek...



Ahmet Hakan'dan mesaj var: Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz



Hakan Şükür: Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırıda bulunulmuş. İddia doğruysa büyük geçmiş olsun.



Bedri Baykam: Alçakların pusu kurup saldırdığı Ahmet Hakan'a yapılanlar,malum kadroların Türkiye demokrasisine ağır bir darbesidir.Faillerin hepsi bellidir. Ahmet Hakan'a saldıranlar, saldırtanlar, onu tehdit edenler, Türkiye'de hukuk devleti ve demokrasiyi reddeden malum yobaz kadrolardır.



Sinan Oğan: Türkiye'de basına ve basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınıyorum



Gülben Ergen: Tehdit altında olduğunu sıkça belirten #AhmetHakan ın kaleminin gücü daha da güçlenecek ve okurları daha da çoğalacaktır. Geçmişler olsun



Atilla Taş: Hakan'a yapılan saldırı hepimize yapılmıştır. 3-5 magandayla doğruları susturup, korkutacağını sananlar avuçlarını yalasınlar!



Selçuk Dereli: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum



Cem Devran: Şiddet her yanda, cehaletle kol kola. Allah korusun hem de hepimizi. Büyük geçmiş olsun, sağlıklar dilerim.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin