Ahmet Hakan'a canlı yayında tehdit

Beyaz TV'de yayınlanan programda, ünlü gazeteci ve yazar böyle tehdit edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'a canlı yayında tehdit

CHP Eski Parti Meclis Üyesi Savcı Sayan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ve Gazeteci-Yazar Ahmet Hakan'ı yemeğe davet ettiğini söyledi. Sayan, sunucunun 'Hakan işlerinden dolayı yemeğe gelmeyebilir' sözüne sinirlenerek "Sayın Baykal'a söylemişiz. Ahmet Hakan gelmezse onu silah zoruyla getireceğim" dedi. CHP Eski Parti Meclis Üyesi Savcı Sayan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ve Gazeteci- Yazar Ahmet Hakan'ı yemeğe davet ettiğini söyledi. Sayan, sunucunun 'Hakan işlerinden dolayı yemeğe gelmeyebilir' sözüne sinirlenerek 'Sayın Baykal'a söylemişiz. Ahmet Hakan gelmezse onu silah zoruyla getireceğim' dedi.



Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan Savcı Sayan, Ahmet Hakan ile aralarında yemekler üzerine bir tartışma çıktığını ifade ederek, 'Ahmet Hakan Ağrı mutfağının zayıf olduğunu söyledi. Ben de Ağrılıyım. Kendisini, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ve Deniz Baykal'ı evime yemeğe davet ettim ' diye konuştu. 



'Ahmet Hakan'ın görüşlerine katılmasak da eski Ahmet Hakan'ı, eski CHP''yi ve eski Fenerbahçe'yi çok özledim ' diyen Sayan, 'Eskiden Ahmet Hakan bizim kahvede çay içerdi. Şimdi Nişantaşı'nda çay içiyor ' dedi. 



Savcı Sayan, 'Ahmet Hakan eğer yemeğe gelmezse ben onu rezil ederim. Davete icap edilir. Sadece Melih Gökçek'e ulaşamadım. İnşallah Melih Bey de gelirse dördümüz yemek yiyeceğiz ' ifadelerini kullandı. 



'SİLAH ZORULYA GETİRİRİM ' 



Sunucu Tahir Sarıkaya'nın Ahmet Hakan'ın yoğun işlerinden dolayı gelemeyeceğini iddia etmesi üzerine Sayan şunları söyledi: 



'Ben sizinle her türlü iddiaya varım. Ahmet Hakan sözünü yemeyecek. Gelmezse hergün kavga ederim. Kendisini tehdit ediyorum. Aşirete selam gönderdim. Nişantaşı'nın kafelerine adam göndereceğim. Ahmet Hakan yemeğe gelmezse silah zoruyla getireceğim ' şeklinde konuştu. 



SUNUCUYLA İDDİAYA GİRDİ 



10 gün içinde bu yemeği inşallah yapacaklarını belirten Savcı Sayan, sunucu Tahir Sarıkaya ile iddaya girerek hakan'ın yemeğe gelmemesi durumunda kendisine bir takım elbise alacağını söyledi.



İşte, o anlar;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin