Adnan Polat'tan Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalar

Enver Aysever'in programına katılan eski kulüp yöneticisi Galatasaray'ın durumunu değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Polat'tan Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalar

CNN Türk’te yayınlanan Aykırı Sorular, Galatasaray eski başkanı Adnan Polat’ı ağırladı. Galatasaray başkanlığından tartışmalı bir biçimde ayrılan Adnan Polat, başkanlığı neden bıraktığına ve Galatasaray’ın bugünkü durumuna dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Galatasaray için iş hayatında kendisi adına çok önemli olan projelerden vazgeçip, kulübe yoğunlaştığını belirten Adnan Polat; mahkemeye taşınan kayıp 1 milyon tartışması konusunda  “Kulübün harcamaları konusunda nereye harcandığı belli olmayan 1 milyon dolardan bahsediliyor. Bu belirsizliği kulübün muhasebesini tutan ekip aylarca göremiyor ancak mali polis 10 dakikada buluyor. Bu olağan değil, bunu birileri planladı” şeklinde konuştu. Galatasaray başkanlığının kendisi için çok önemli bir görev olduğunu belirten Polat; “Başkanlığa geldiğimde kulübün durumu çok kötüydü. Yönetim ve mali yapısını düzelttikten sonra tam sportif başarıları hedeflerken, bana karşı bir haçlı seferi başlatıldı. Bu haçlı seferini Galatasaray’a vermek değil, almak için orada olan Liseciler yaptı. Bu grubun başındakilerden bazıları da inan Kıraç ve etrafındakilerdi” dedi.



Galatasaray’ın bugünkü durumu hakkında da açıklamalarda bulanan Adnan Polat; “Galatasaray’da bugün yapılanları doğru bulmuyorum. Eğer takım bu transferlerle sportif başarı yakalayamazsa batar. Mali yapısıysa şeffaf değil. O yüzden ne olup bittiğini kimse bilmiyor. Ancak duyumlarım Galatasaray’ın tarihinin en yüksek gelirlerine ulaşmış olmasına rağmen kredi kullandığı yönünde. Bu iyi bir işaret değil.” dedi.








Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.



Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin