Acun Ilıcalı'dan flaş hamle! Hangi ülkeye program yapacak?

Acun Medya, Yunanistan ve Brezilya'nın ardından bir ülkeye daha yarışma yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan flaş hamle! Hangi ülkeye program yapacak?

Acun Medya, Yunanistan ve Brezilya'nın ardından bir ülkeye daha yarışma programı yapacak. Detayları, Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde paylaştı.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



ACUN MEDYA’DAN Meksika’YA YARIŞMA



Acun Medya’yı dünyaya açan Acun Ilıcalı, sadece Brezilya’ya değil, Meksika’ya da yarışma çekecek. Yaz tatillerini Akdeniz’de geçiren Meksika’nın en zenginlerinden Ricardo Salinas ile eşi Maria Laura’yı Çeşme’de ağırlayan Ilıcalı, o buluşmada medya patronuyla iş birliği kararı almıştı.Forbes’un ‘Dünyanın En Zenginleri’ listesinde 37’nci sırada olan, Meksika’da elektronikten beyaz eşyaya, bankacılıktan GSM’ye birçok alanda faaliyet gösteren holdingin sahibi Ricardo Salinas, aynı zamanda Meksika’nın ünlü televizyon kanalı TV Azteca’nın da patronu... 

Ilıcalı ve Salinas, aradan geçen sürede Acun Medya’nın Brezilya’ya çekeceği ‘Exathlon’ yarışmasını Meksika TV Azteca’ya da yapma kararı aldı. Acun Medya, 22 Eylül’de Brezilya’yla birlikte aynı anda Meksika için de Dominik’te yarışma çekecek. Formatı Acun Medya’ya ait proje, sadece sporcuların katılacağı bir yarışma olacak.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin