Acun Ilıcalı yeni projesiyle zirvede

Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği, Temmuz ayında magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerini belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı yeni projesiyle zirvede

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) hazırladığı rapora göre, televizyoncu Acun Ilıcalı, 4 bin 579 haberle listenin ilk sırasında yerini belirledi. Ilıcalı, kendinden söz ettirecek “Rising Star Türkiye” isimli yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu Ilıcalı’nın ve Öykü Serter’in üstlendiği programda Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Gülben Ergen jüri koltuğunda oturuyor.



Listenin ikinci sırasında 4 bin 42 haberle Demet Akalın yer aldı. Müzik dünyasında 20. yılını doldurmaya hazırlanan Demet Akalın, bir dergi için verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündemde yerini aldı. 



Listenin üçüncü sırasında yeni anne olan Ece Erken 3 bin 80 haberle yer aldı. Şu sıralar özel hayatıyla gündemde yer alan Erken, anne olduktan kısa bir süre sonra eşiyle yollarını ayırma kararı almasıyla çok konuşuldu. 



İbrahim Tatlıses, daha çok sağlık durumuyla ilgili haberlere konu olurken bu kez Instagram hesabından yaptığı barış çağrısıyla dikkatleri çekti. Türkiye’de son günlerde yaşanan çözüm süreci tartışmalarına dair açıklamada bulundu. Tatlıses, 2 bin 964 haberle listenin dördüncü sırasında yerini aldı. 



Yeni albüm hazırlıklarını tamamlayan Sibel Can, 2 bin 824 haberle listenin beşinci sırasında yerini aldı. Tarkan’la düet yaptığı “Bir Parmak Bal” şarkısı sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.



Listede en çok konuşulan ünlüler arasında Bade İşcil, 2 bin 239 haberle yer aldı. Son günlerde eşi Malkoç Süalp ile ilgili yaptığı açıklamalarla ve boşanma davasıyla gündemde yer buldu.  



Listede diğer göze çarpan isimler arasında ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu oldu. Beren Saat bin 879, Kenan Doğulu bin 374 haberle yer aldı. Çift, Arçelik’in 60. yılına özel hazırlanan yeni reklam filminde yer aldı. “Ne yaparsan yap, aşkla yap” sloganıyla ilk kez birlikte kamera karşısına geçtiler. 



Gülben Ergen, Cem Yılmaz, Serdar Ortaç, Murat Boz, Mustafa Ceceli, Sezen Aksu ve Tarkan listede yer alan ünlüler arasındaydı.



Acun Ilıcalı yeni projesiyle zirvede


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin