ACUN ILICALI, SHOW TV'DEN AYRILACAK MI?

Full Ekran'da Cengiz Semercioğlu'nun konuğu olan Acun Ilıcalı çok önemli açıklamalarda bulundu: "Var mısın Yok musun’u ilk olarak Beyazıt Öztürk’e teklif ettim", "Yeni Survivor’da Almanya ya da İsrail rakibimiz olacak", "Yeni sezonda Kanal D çok avantajlı"...

Google Haberlere Abone ol
ACUN ILICALI, SHOW TV'DEN AYRILACAK MI?


Acun Ilıcalı'nın Full Ekran'da şunları anlattı:


 


-                     Var mısın Yok musun’u ilk olarak Beyazıt Öztürk’e teklif ettim ama daha önce denenmiş ve batmış bir format olduğu için kabul etmedi. Daha sonra teklifi Ahmet Çakar’a götürdüm. Ahmet abi benimle çalışmak istediğini söyledi, fakat daha sonra Saner Ayar’la bir toplantı yaptık ve kendisi yarışmayı benim sunmamı istedi.


 


-                     Geçen sene bir tek Yaprak Dökümü’nü geçmeyi başaramadım. Türk halkını içine çok iyi almış, başarılı bir dizi. Zaten onu geçecek bir yapım yok.


 


-                     Sezona bir 500 bin’le başlamayı ben istedim. Sezon içersinde kademeli olarak para ağacındaki 500 bin YTL’leri arttıracağım. Bayramda ve yılbaşında sürprizlerim olacak. Zaten ayda bir kere beş tane 500 bin koyacağım para ağacına.


 


-                     Bu sene yarışmada ünlü isimleri de yarıştıracağım. Dünyaca ünlü isimleri, Türkiye’ye gelmez denilen isimleri getiricem. Şu an görüşmeler olumlu gidiyor ama netleşmeden açıklamak istemiyorum ama çok büyük aşamalar kaydettik.


 


-                     Var mısın yok musun bu sezonu bitirir ama nerede ve nasıl bitirir, sonraki sezon devam eder mi ben de bilmiyorum. Ama sezona iyi başladık. Var mısın Yok musun’a Ocak’ta ara verme fikrine kanal da sıcak bakıyor.


-                      


 


-                     Yarışmalarımı kendim sunuyorum. Menajer futbolcu gibiyim. Ama zaten ben ekran önü insanıyım.


 


 


-                     Survivor’ın tadı damağımda kaldı. İnternet sitemde gençler konuşuyorum ve yarışmayı dört gözle bekliyorlar. Yeni Survivor’da Almanya ya da İsrail rakibimiz olacak. Ben İsrail’e daha yakınım, ama her iki ülke de beni heyecanlandırıyor. Geçenlerde Almanya’da bir toplantı yaptık. Almanlar Survivor deyince biraz korkuyorlar. Geçen sene yarışma orada batmış ve 4,5 milyon euro kaybetmişler. Ama İsraillilerle sarmaş dolaşız. Onlar çok istekliler. Survivor’a 1 Ocak’ta başlıycaz.


 


-                     Survivor’ı belki bu sene ben sunmayabilirim. Ocakta var mısın Yok musun’a ara vermek istiyorum; çünkü bu sene epey erken başladık ve izleyiciye biraz özletmek istiyorum yarışmayı. Eğer ara verirsem ben sunarım ama vermezsem bir başka isim de olabilir.


-                      


-                     Fear Factor’ı çekmeyi düşünmüyorum. İzleyicilerden olumsuz eleştiriler aldım. Orada insanlara o iğrenç şeyleri ben yaptırıyormuş,  dana gözlerini ben içiriyormuş gibi oluyorum. O neden beni pek mutlu etmedi o proje. Öyle bir imaj çizmek istemiyorum izleyicinin kafasında.


 


-                     Ben kendime reality show formatında bir yol çizdim. Yakında yine bu türde Türkiye’de daha önce hiç denenmemiş bir şey yapacağım.


 


-                     Var mısın Yok musun’da; Kemal, Nilgün, Evren ve Ömer Hoca benim için özel yeri olan yarışmacılar.


-                     Show TV’de mutluyum. Para yüzünden başka bir kanala gitmem. Çok büyük teklifler aldım ama neden gideyim ki? Ben buradaki insanlarla 10 yıldır birlikteyim ve mutluyum.


 


-                     Yeni sezonda Kanal D çok avantajlı. Yaz döneminde çok iyi gittiler ve boş slotlarını dolduracak yapımlar çıkardılar. Show TV de güçlü ikinci gibi duruyor. Kanal D’ye yakın derecelerde ikinci olur. Fatih Edipoğlu’nun gelişiyle atv’den de bir atak bekliyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin