Acun Ilıcalı paylaştı! MasterChef Türkiye jürisinde kimler var?

MasterChef Türkiye jürisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. MasterChef Türkiye jürisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. MasterChef Türkiye jürisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı paylaştı! MasterChef Türkiye jürisinde kimler var?

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının 2'nci sezon jürisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Acun Ilıcalı, yeni jüri üyesini kişisel Instagram hesabından paylaştığı videoyla duyurdu.


MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezon hazırlıkarı başladı. Acun ılıcalı, MasterChef yarışmasının yeni sezonuyla sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Acun Ilıcalı yarışmanın takipçilerine sürpriz yaparak İtalyan şef Danilo Zanna'nın jüri üyeliğine getirildiğini duyurdu.


Hazer Amani yerine Danilo Zanna


Geçen sezon TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasının jürisi değişti. Geçen sezon juri üyesi olan Hazer Amani'nin yerine İtalyan şef Danilo Zanna getirildi. MasterChef'in yeni sezon yarışmacı seçmeleri de başladı.


Acun Ilıcalı paylaştı! MasterChef Türkiye jürisinde kimler var?


Danilo Zanna kimdir?


Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde İtalya'nın Prato kentinde dünyaya geldi. Ailesinin aşçılık maharetlerini kendisini aktarmayı başaran Danilo Zanna, bir süre sonra İtalyan mutfağında yetkinlik sahibi oldu. Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine bir restoran açmıştır.


Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, Türkçe'yi kendisini ifade edecek kadar öğrendikten sonra Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' adında bir program sunmaya başlamıştır. Bir erkek çocuk sahibi olan Danilo Zanna, bir dönem ATV ekranlarında da yer alan Elin Oğlu programında İtalyan kimliğiyle yer almıştır. Görümce isimli sinema filminde de yer almıştır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin