Acun Ilıcalı, Beyaz’ı ağlattı!

Ilıcalı, O Ses Türkiye jürisini ağlatan bir video izletti.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı, Beyaz’ı ağlattı!

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jürisini ağlatan bir video izletti. Ilıcalı'nın bu sürprizi özellikle Beyazıt Öztürk'ün gözyaşı dökmesine neden oldu.





O Ses Türkiye programında yaşanan duygusal dakikalar geceye damga vurdu. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın bundan 10 yıl önce yayınlanan ve sunuculuğunu Uğur Dündar’ın yaptığı ‘Yoksa Rüya mı?’ adlı programı hatırlatmasıyla başlayan dakikaların devamında Ilıcalı, programın jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk’ün de yapımında rol aldığı işitme engelli çocuklar için okul öncesi eğitim veren bir anaokuluyla ilgili videoyu izletmeye başladı.



Okulun 10. yılı dolayısıyla düzenlenen bir etkinliğe katıldığını söyleyen ve orada hazırlanmış olan videoyu jüri üyelerine izleten Acun, stüdyoda duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Özellikle anaokulunun yapımında boy gösteren Beyaz’ın gözleri doldu ve duygularını güçlükle ifade ettiği görüldü.



Uğur Dündar da Twitter'da paylaştı



'Yoksa Rüya mı?' programının sunucusu Uğur Dündar da, Sözcü'nün haberini kişisel Twitter hesabından "Yıl 2008... KanalD' de Acun Ilıcalı ile 'YOKSA RÜYA MI'adlı bir program yapıyor, felâket yaşamış insanlara rüya gibi evler veriyoruz. Rüyalardan biri de işitme engelli çocukların okuluydu. İşte o okulda ağlatan tören!" notutla paylaştı.




Yıl 2008...

KanalD' de Acun Ilıcalı ile 'YOKSA RÜYA MI'adlı bir program yapıyor, felâket yaşamış insanlara rüya gibi evler veriyoruz.

Rüyalardan biri de işitme engelli çocukların okuluydu.

İşte o okulda ağlatan tören! https://t.co/V6h6DkW1pV #gazetesozcu @gazetesozcu aracılığıyla


— Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) 9 Aralık 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin