'Acayip Tipler'in ilk bölümünü teknede izlediler!

FOX’un merakla beklenen yeni programı “Acayip Tipler”in ilk bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
'Acayip Tipler'in ilk bölümünü teknede izlediler!

Ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, tüm aileyi ekran başına toplama geleneğini “Acayip Tipler”le devam ettirdi. Ayrık ve tüm ekip arkadaşları ilk bölüm heyecanını teknede düzenlenen izleme gecesinde paylaştılar.



'Acayip Tipler'in ilk bölümünü teknede izlediler!



ACAYİP TİPLER’İN İLK BÖLÜMÜ EKİPCE İZLENDİ



Geçtiğimiz akşam teknede düzenlenen bölüm izlemesinde FOX yöneticileri, kumpanyanın oyuncuları ve yapım şirketi bir araya geldi. İlker Ayrık ve öğrencilerinden oluşan ‘’ACAYİP TİPLER’’in ilk bölüm heyecanı görülmeye değerdi.



Bu heyecan dolu gecenin sürprizi ise Müjdat Gezen’di. Ilker Ayrık gecede yaptığı konuşmada “Bugün aynı zamanda Pervasız Yapım’ın 200. bölümü yayınlanıyor” diyerek Müjdat Gezen’le beraber 200. bölüm şerefine 200 adet balon uçurdu.



'Acayip Tipler'in ilk bölümünü teknede izlediler! - Resim : 2



Ayrık; emeği geçen kendi ailesine, Pervasız Yapım, FOX ve Müjdat Gezen ailelerine teşekkürlerini sunduktan sonra, tüm ekiple yemek yiyip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.



Pervasız Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosunda Alper Baytekin, Adem Türker, Ali Alkın Aydın, Barış Taşkın, Cengiz Gezgin, Cengiz Okuyucu, Firdevs Vüdül Kul, Gizem Sönmez, Gizem Koçer, Merve Anlağan, Onur Ulutaş, Özge İnce, Ramin Nezir, Sabri Memi, ve Serkan Ateş’in yer aldığı “Acayip Tipler”, bağımlısı olacağınız skeçlerle her Salı saat 20.00’de FOX’ta.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin