Abdurrahman Dilipak'ın o paylaşımına büyük tepki!

Abdurrahman Dilipak 'namlusuz, patlayıcısız, mermisiz' ışık hızını geçen bir top üretimi yapıldığını iddia ederek fizik kurallarını yerle bir etti.

Google Haberlere Abone ol
Abdurrahman Dilipak'ın o paylaşımına büyük tepki!

Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olay oldu.



Sosyal paylaşım Twitter hesabından "Namlusuz, patlayıcısız, mermisiz top yapıyoruz, yapıyorlar, saniyede 300.000 km hızla giden ve 300 Km etkili silahlar" paylaşımı yapan Dilipak sosyal medyada alay konusu oldu.



Paylaşımlar üzerine Abdurrahman Dilipak kendi twitter hesabından şunları paylaştı:



"Bilmiyorlar, bilmediklerinide bilmiyorlare. eçhel,cahil-cühela bunlar. Ve edepsizler de.Kınayanların kınamalarına aldırmadan durmak yok,yola devam.

Boş tenekenin sesi daha çok çıkar.. Sahi o yazdıklarınız ne olacak şimdi. Utanın.. Bilmiyorsunuz ama kutsadığınız kanaatlarınız var.

Bizim şu teknovia'ya söyleyeyimde size bir megatron dersi versin. Öğrenirsiniz belki. Birilerine Zor gelsede ülkenizle gurur duyabilirsiniz."



'DİZELİNİ YAPSALAR MENZİLİ UZAR'



Dilipak'ın mesajı sosyal medyada ve özellikle Ekşi Sözlük'te adeta günün konusu oldu. Ekşi Sözlük kullanıcılarından bazılarının yorumları şöyle:



"Saniye değidir o senedir. saniye olsa 300 km olmaz onun menzili, kaçar uzaya yakalayamayız, sonra topumuzu geri vermezler."



"Ben hep ışık hızıyla seyahat ettiğimden beni etkilemeyecek mermisiz top. ayrıca mermisiz top derken? mermili top mu var ki? top mermisi olmasın o. yani adam diyor ki yok böyle bir şey işte mermisiz top yani mermisi yok ama top var, 300.000 km hızla gidiyor. geri geri gidiyor herhalde?"



"Saniyede 300.000 km gidiyorsa ve mermisi yoksa giden şey nedir diye sordurtur."



"Ya ben bunu bir yerden hatırlıyorum da nereden... tabi ya command&conquer generals'da böyle bir silah vardı. tıklıyordun bir ışık hüzmesi binaları filan ortadan kaldırıyordu. kesin odur valla bak kesin odur."



"Tek eleştireceğim yönü menzilinin kısa olması. dizelini yapsalar hem menzil uzar, hem az yakar hem de torku yüksek olur. hedefin ne olduğunu nasıl anlıyor, namlu falan yoksa; acaba iman gücüyle mi ayırt ediyor?"



"Sniyede 300.000 km gidip, 300 km menzili olan top. saniyenin 1000'de 1'inde olay cereyan edecek. ayrıca ankara'dan istanbul'u vurabiliyoruz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin