ABD'Lİ SİNEMA YILDIZI TÜRKİYE'DE AZ KALSIN TUTUKLANACAKTI?

'One Tree Hill' dizisinin yıldızı Sophia Bush, fotoğraf merakı yüzünden Türkiye’de hapse girmekten son anda kurtulduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
ABD'Lİ SİNEMA YILDIZI TÜRKİYE'DE AZ KALSIN TUTUKLANACAKTI?

Dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak gösterilen One Tree Hill dizisinin yıldızı Sophia Bush, fotoğraf merakı yüzünden Türkiye’de hapse girmekten son anda kurtulduğunu söyledi.


Dünyaca ünlü Hollywood güzeli, Türk askeri üssüne girerken “gözaltına” alındı. Hollywood’un genç yeteneklerinden, Maxim ve FHM dergileri tarafından dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak gösterilen, One Tree Hill dizisinin yıldızı Sophia Bush, Türkiye’de neredeyse askerler tarafından tutuklanacağını, İngiliz Contactmusic internet sitesine anlattı. Eski ABD başkanı George W. Bush ile bir akrabalığı bulunmayan 27 yaşındaki çekici yıldız, geçen aylarda film çekimleri arasında tatile Türkiye’ye geldiğini, fotoğraf çekmek için kendisini doğaya attığını ancak çektiği yerler arasında askeri üsler de olunca başının derde girdiğini anlattı. Bush, “Ben fotoğraf çekerken yanıma birden subaylar ve askerler geldi. Bir subay kendisini tanıttı ve kameramı istedi. Ben de ona ‘Neden’ diye sordum. Bana dağda bazı bölgelerin fotoğraflarını çekemeyeceğimi söyledi. Ben de ”Tamam, fotoğrafları silerim“ dedim. Beni hapishaneye atmakla tehdit edince, kameramı ona vererek hemen bölgeden ayrıldım” dedi. Contactmusic sitesine göre, Sophia Bush son filminin çekimleri için Almanya ve Türkiye arasında mekik dokuyordu ancak olay da nerede gerçekleştiği açıklanmadı. Sophia Bush, olayı “Subay bana ’Bak kameranın bana vermezsen, hapishaneye girersin’ dedi, ben de ’Tamam al, senin olsun’ dedim” sözleriyle anlattı. www.gazetevatan.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin