AA bugün Fas bürosunu açıyor!

Geçtiğimiz günlerde Tunus bürosunun açılışını gerçekleştiren AA bugün de Fas bürosunun açılışını gerçekleştirecek.

Google Haberlere Abone ol
AA bugün Fas bürosunu açıyor!

Dünyanın ilk 5 haber ajansı arasına girmeyi hedefleyen Anadolu Ajansı bugün ülkenin siyaset ve medya alanından önde gelen isimlerin katılacağı törenle Fas bürosununun açılışını gerçekleştirecek.



Yaklaşık iki yıldır sürdürülen 100. Yıl Vizyonu çalışmaları kapsamında 3'üncü aşamaya geçerek bölge bazlı global yayıncılığa başlayan AA, yeni yapılanma çerçevesinde oluşturulan Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörlüğü'nün örgütlenmesine Fas bürosunun açılışıyla devam ediyor.



Tunus bürosunun açılışını önceki gün gerçekleştiren AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk başkanlığındaki heyet, bugün de Fas bürosunun resmi açılışını yapacak. 



Mart 2012'den itibaren faaliyet gösteren ve kısa sürede Fas medyasının başlıca haber kaynaklarından biri haline gelen büronun açılışına, aralarında Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı'nın da olduğu hükümet yetkilileri, siyaset ve medyanın önde gelen isimleri katılacak.



Öztürk'ün, Fas temasları çerçevesinde AA'nın bölgedeki çalışmalarıyla ilgili siyasi yetkililer ve medya temsilcileriyle bir araya gelmesi de planlanıyor.



Türkiye ile Orta Doğu ve Afrika arasında "doğru ve doğrudan" haber akışını sağlamak amacıyla oluşturulan Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörlüğü'nün, bürolarının yanısıra çok sayıda ülkede temsilcileri de bulunuyor.



100. Yıl Vizyonu çerçevesinde ofisleri ve temsilcilikleri aracılığıyla olayların dünya kamuoyuna "aracısız" aktarılmasına öncülük etmeye başlayan AA'nın, Orta Doğu ve Afrika Direktörlüğü'nün merkezi Mısır'ın başkenti Kahire'de bulunuyor. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin