70'lerin çizgi kahramanı ekranlara dönüyor

Arı Maya, yeni görünümüyle Alman ekranlarına gelmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
70'lerin çizgi kahramanı ekranlara dönüyor

Maya, yeni seride daha zayıf ve yeni bir saç stiline sahip. Arı Maya, yeni görünümüyle ekranlara geri dönüyor. 70'li yılların klasik çizgi film serisi, üç boyutlu animasyon haline getirildi. Berlin'de yapılan tanıtımda, yeni çizgi filmin Paskalya'dan itibaren İkinci Alman Kanalı ZDF’de yayınlanacağı belirtildi. “Maya uçuyor“ adını taşıyan ilk bölümün 29 Mart'ta yayınlanması planlanıyor. Bu bölümde Maya'nın doğumu ve ilk uçma dersleri anlatılacak.

 

İlk olarak 78 bölüm üretilen çizgi filme asabi sinek Barry ve alımlı uğur böceği Lara olmak üzere yeni karakterler de eklendi.

 

Yeni saç stili

 

DW Türkçe'nin haberine göre, ZDF Çocuk Redaksiyonu Müdürü Barbara Biermann, Arı Maya'nın daha zayıf bir görünüme ve yeni bir saç stiline sahip olacağını belirtti. Yeni seri için çizgi filmin müziği de yeniden kaydedildi. Şarkıyı Helene Fischer seslendirdi. Arı Maya ve arkadaşlarının hikâyesini yazma fikri, Alman yazar Waldemar Bonsels doğanın ortasında geçen çocukluğuna dair anılarını bir kitapla ölümsüzleştirmek isteyince ortaya çıkmıştı.

 

Bu küçük kahramanlar Bonsels’in geniş çayırlarla çevrili şirin bir göletin bulunduğu kendi köyünden esinlenerek yarattığı bir yerde yaşıyor.

 

Yazarın kitabı Eylül 1912’de “Arı Maya ve Maceraları” adıyla yayınlandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin