'Beni Affet' dizisinden iki ayrılık birden!

Günlük dizi 'Beni Affet' ekran yolculuğunda 6 sezonu geride bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
'Beni Affet' dizisinden iki ayrılık birden!

Günlük dizi Beni Affet sürükleyici konusu ve başarılı oyunculuklarıyla ekran yolculuğunda 6 sezonu geride bıraktı.



1207 bölümdür Star TV'de seyirciyle buluşan dizinin geçen cuma ekrana gelen bölümünde iki ayrılık birden yaşandı. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Bahar rolüne hayat veren Gaye Evin ile onun oğlu Yusuf'u canlandıran Rüzgar Şahin, "Beni Affet"e veda etti.



'Beni Affet' dizisinden iki ayrılık birden!



Dizide aşkı da, şöhreti de yakalayan Gaye Evin, duygusal bir vedayla sevenlerine teşekkür etti. Geçen aylarda projeden ayrılan Deniz Evin'le evli olan Gaye Evin, set disiplini ve rol arkadaşlarıyla yakınlığıyla da 6 yıl boyunca taktir toplamıştı. Rol icabı tecavüze uğrayan, eşi ölen, çocuğunu tek başına doğurmak zorunda kalan Bahar rolündeki performansıyla kendisine hayran bırakan Evin, gözyaşları içinde ekibe veda etti ve "Kelimeler bazen insanın boğazına düğümlenir ya, ben dizideki evde büyüdüm, seyircilerimize çok teşekkür ederim" dedi.



Sevenleriyle yeni projelerde görüşeceğini açıklayan güzel oyuncu, önceki ay eşiyle Fas'ta katıldığı organizasyonda büyük bir sevgi seliyle karşılaşmıştı. Arap ülkelerinde de çok ünlü olan Gaye Evin, örnek yaşantısıyla çok sayıda reklam teklifi de alıyor.



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin