54 ülkede yayınlanan program Türkiyeli izleyiciyle yeniden buluşuyor. İşte detaylar!

'Bir Milyon Canlı Para' yarışması izleyiciyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
54 ülkede yayınlanan program Türkiyeli izleyiciyle yeniden buluşuyor. İşte detaylar!

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol'ün BAFTA 2011 Ödülü sahibi ve dünyada 54 ülkede yayınlanan programı 'Bir Milyon Canlı Para', Mesut Yar'ın sunumuyla Kanal D'de başlayacak.



Bugüne kadar yarışan 321 çiftin bilgileriyle ödül kazandığı ve toplam 5 Milyon TL ödül vererek rekora imza atan 'Bir Milyon Canlı Para', yarışmacı çiftlere 1 milyon lira nakit parayı programın sonunda değil başında verecek. 



Yarışmacıların yapması gereken ise kendilerine sorulan 8 soruya doğru cevap vererek, 1 milyon liralarını korumak.



TÜRKİYE'NİN İLK İKİNCİ EKRAN UYGULAMASI



Türkiye'de ilk defa 'Bir Milyon Canlı Para' yayınları sırasında kullanılan '2. Ekran Uygulaması' olan Canlı Para Facebook uygulaması, mobil platformlara da taşındı.



İzleyiciler 'Bir Milyon Canlı Para' Facebook uygulaması ile Kanal D'de programın yayını sırasında canliparafacebook.com web sayfası aracılığıyla, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarıyla sorulan sorulara yarışmacılarla aynı anda cevap verebilecek. Sıralamada dereceye girenler 'Bir Milyon Canlı Para' stüdyosunda Mesut Yar'la yarışabilmek için öncelikli başvuru hakkı kazanacaklar.



Posta gazetesindeki köşe yazılarına devam eden Mesut Yar ayrıca CNN Türk'ye hafta içi her gün yayınlanan 'Burada Laf Çok' programını 3 yıldır hazırlayıp sunuyor.



'Bir Milyon Canlı Para' yarışması daha önce Fox TV'de Murat Başoğlu'nun, Show TV'de ise Engin Altan Düzyatan'ın sunumuyla ekrana gelmişti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin