500 milyon kişi izleyecek! MTV, büyük geceye hazırlanıyor

MTV Video Music Awards için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
500 milyon kişi izleyecek! MTV, büyük geceye hazırlanıyor

Ev sahipliğini Miley Cyrus’un yapacağı ve Kanye West’in ödüle aday gösterildiği 2015 ‘MTV Video Music Awards’un büyük gecesinde, Nicki Minaj, Justin Bieber, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore ve Rylan Levis, Tori Kelly, Asap Rocky, Twenty One Pilots ve The Weeknd sahne alacak. Şov, 30 Ağustos pazar günü saat 02.00’de canlı olarak yayınlanacak.



Taylor Swift, Nick Jones, Walk the Moon ve daha fazlası ise sizleri geceye hazırlamak için saat 01.00’da MTV Video Music Awards ön gösterim canlı olarak MTV’de olacak.



Los Angeles’daki Microsoft Theater’dan 30 Ağustos Pazar günü saat 02.00’de yayınlanacak olan 2015 ‘MTV Video Music Awards’ ödül töreni, izleyenlerine unutulmaz anlar ve müzikle dolu bir gecenin sözünü veriyor. Açılışı ve ev sahipliğini Miley Cyrus’un yaptığı gecede, Kanye West ise ‘Micheal Jackson Video Vanguard Award Recipent’ ödülüne layık gösterilen isimler arasında yer alıyor.



Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore ve Rylan Lewis, Tori Kelly, ASAP Rocky, Twenty One Pilots’ın performanslarını sergileyeceği gecede, Nicki Minaj, Justin Bieber ve The Weekend ise performanslarının yanı sıra ödüle de aday gösterilen isimlerden bazıları... VMA ön gösterimde ise ödül için yarışacaklar arasında Nick Jonas ve Walk The Moon gibi isimler de var.



Gecede Britney Spears, Kylie Jenner, John Legend, NE-YO ve Rita Ora’nın sunucu olarak yer alacağı kesinleşti. Yayın, 160’a yakın şehir ve bölgede, 500 milyondan fazla kişiye, MTV’nin uluslararası kanalları aracılığı ile ulaşacak. Den of Thieves, Jesse Ignjatovic, Van Toffler, Stephen Friedman, Amy Doyle ve Garret English “2015 MTV Film Ödülleri” için başyapımcı olarak çalışıyorlar. Hamish Hamilton’nın yönetmen koltuğuna oturduğu gecede, Joanna Bomberg, Jen Jones and Lee Lodge ise yardımcı yapımcı olarak yerini alacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin