5 yaşındaki Türk kızı, İngiltere'nin yeni dizi yıldızı!

Ela May Melek Demircan, İngiliz Channel 4 televizyonunda yayınlanan dizide rol alıyor.

Google Haberlere Abone ol
5 yaşındaki Türk kızı, İngiltere'nin yeni dizi yıldızı!

İngiltere'de yaşayan, Muğlalı Mehmet Vural Demircan'ın kızı 5 yaşındaki Ela May Melek Demircan, İngiliz 'Channel 4' televizyonunda yayınlanan 'Hollyoaks' adlı dizide 'Leah Barnes' karakterini canlandırıyor.



Çocuk modelliği yapan Ela, geçtiğimiz aylarda bağlı bulunduğu ajans aracılığıyla, dizi için düzenlenen seçmelere katıldı. Yaklaşık 60 adayın yarıştığı seçmelerde Ela, yaptığı rol, ses tonu ve hareketleriyle dizinin jürisinde olumlu bir iz bıraktı. Bunun üzerine Ela, dizi kadrosuna dahil edildi ve geçtiğimiz ocak ayında da ilk çekimlere katıldı. Nisan ayından beri dizide 'Leah Barnes' karakterini canlandıran küçük Ela'nın ilerde dizideki rolüyle nasıl bir grafik çizeceği merakla bekleniyor.



DİZİNİN TEMEL TAŞLARINDAN



Düğün organizasyon işleriyle uğraşan baba Mehmet Vural Demircan, Muğla'dan 7 yıl önce İngiltere'ye taşındıklarını belirterek, memur olan eşi Laura Demircan ve iki kızı ile mutlu bir hayat sürdürdüklerini söyledi. 5 yaşındaki Ela'nın önünde parlak bir gelecek bulunduğunu ifade eden Demircan, "Ela'nın canlandırdığı karakter dizinin temel taşlarından birisini oluşturuyor. Dizinin yönetmeni ve senaristleri Ela'nın dizide uzun süre kalacağını ve dizide büyüyeceğini ifade ettiler. Kızım, birçok firmadan modellik teklifi aldı. Ancak o sıralar Türkiye'de tatilde olduğumuz için çekimlere katılamamıştı" dedi.



Daha 5 yaşında ailenin gurur kaynağı haline gelen kızı Ela'nın çok zeki, güler yüzlü, kendine göre tavırları hareketleri ile yetişkin bir insan gibi sohbet edebildiğini ifade eden Demircan, şunları söyledi:



"Eşim, ilk çocuk modelliği işini söylediğinde biraz garip karşıladım. Ama kızımın fotoğraf çektirmeye sempatisi vardı. Hep poz verirdi. Ayrıca akıllı, sempatik ve cana yakındır. Eşim, modellik işinden bahsettiği zaman 'Olur' dedim. Zaten o da benim yanıtımı beklemeden kayıt yaptırmıştı. İyi ki de beni beklememiş. Çocuğumuzun hayatı değişti. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Onun oynadığı bölümleri kaydedip Türkiye'deki yakınlarımıza gönderiyoruz."



DİZİNİN KONUSU



İngiltere'nin en çok izlenen gençlik draması Hollyoaks, bir grup arkadaşın okuldan iş dünyasına uzanan yolculuklarında entrika, dram ve aşkla dolu hayatlarını konu alıyor. İngiltere'de, Hollyoaks adındaki hayali bir banliyö kasabasında geçen dizi, burada yaşayan gençlerin hayatını anlatıyor. Üniversite çağında olan bu gençler dizinin merkezini oluşturduğu için, olayların büyük bir kısmı Hollyoaks Community College ve çevresinde geçiyor. DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin