45'inci İstanbul Müzik Festivali programı açıklandı!

İKSV tarafından düzenlenen festivalin programı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
45'inci İstanbul Müzik Festivali programı açıklandı!

45. İstanbul Müzik Festivali bu yıl “Sıradışı” temasıyla müzikseverlere, klasik repertuvarın yanı sıra yeni keşifler, disiplinlerarası çalışmalar, multimedya öğelerinden yararlanan yapımlar ve farklı dönemler ve müzik türleri arasında etkileşim kuran performanslarla yepyeni konser deneyimleri yaşatacak bir program sunuyor. Festivalin bu yılki programı, 15 Şubat Çarşamba sabahı İKSV resmi konaklama sponsoru The Marmara Pera’dadüzenlenen bir basın toplantısıyla açıklandı.



Basın toplantısında İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, festival sponsoru Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı ve E.C.A. Presdöküm Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen ile İstanbul Müzik Festivali Direktörü Yeşim Gürer Oymak konuştu.



45. İstanbul Müzik Festivali, programında St. Petersburg Rus Oda Filamornisi, Viyana Oda Orkestrası, Londra Oda Orkestrası, Ebéne Yaylı Çalgılar Dörtlüsü gibi seçkin topluluklardan Hüseyin Sermet, Fazıl Say, Alina Pogostkina ve Mathias Goerne gibi usta solistlere ve genç kuşak sanatçılara, 600 aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 15 mekânında ağırlayacak.



45'inci İstanbul Müzik Festivali programı açıklandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin