360 yeni programlarıyla geliyor

Kanal 360'da yeni programlar izleyici karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
360 yeni programlarıyla geliyor

Kanal 360, değişen yayın anlayışıyla 02 Mart 2015, Pazartesi günü itibariyle yeni programları ve yeni yüzleriyle izleyici karşısına çıkacak.



Aralık ayında göreve başlayan yeni Genel Müdürü İlkin Kavukcu yönetiminde değişim sürecini tamamlayan 360 ekranında yer alacak isimler arasında Veysel Diker, Suzan Kardeş, Ersin Korkut, Kadir Çöpdemir, Ayhan Sicimoğlu, Servet Kocakaya, Gülay, Dr. Aytuğ Kolankaya, Ali Çınar, Kerem Seven, Umur Birand, Serhat Ulueren, Gökmen Özdenak, Ziya Şengül, Ali Gültiken, Uğur Işılak, Lokman Dağ, Uyanış Tuğtaş Bayar, Yeliz Güler, Cemil Koçak, Hakan Erdem, Zafer Yılmaz, Selin Canik, Helin Aslan, Yıldız Yakar, Yasin Dallı, Tolga Becer ve Ziya Kürküt yer alıyor.



360’ın yeni programlarından bazıları şunlar:



'Kadir Çöpdemir “Hangisi Güzel': Gelin ve kaynana aynı yemeği yapar ve damat birini seçer. “Hangisi Güzel” klasik bir Türk annesi mutfağı ile genç kuşak gelinin mutfağında geçen kıyasıya bir rekabet yarışması.



Suzan Kardeş “Suzan'a Geldiler”: Suzan Kardeş, Türkiye’nin sevilen isimlerini kendi evinde ağırlıyor, sımsıcak bir ortamda konuklarıyla hayata dair ne varsa konuşuyor, şarkı söylüyor ve yemek yapıyor.



Ersin Korkut “Ersin Korkut'la Ne Haber?”: Ersin Korkut, kendi tarzı ve üslubu ile günün haberlerini yorumluyor.



Veysel Diker “Günaydın Türkiyem”: Ünlü tiyatrocu Veysel Diker, “Günaydın Türkiyem”de gündeme dair gelişmelerin yanı sıra kendine has tarzıyla insan hikâyelerinden spora, kültür sanat ve müziğe ‘mutlu bir sabah’ vaadiyle karşınızda.



Gülay, Servet Kocakaya “İklimler”: Türk Halk müziğinin güçlü isimleri Gülay ve Servet Kocakaya, müzik ustalarının unutulmaz eserleri eşliğinde her hafta eşsiz performansları ile izleyicilerle buluşacak.



Ali Çınar, Kerem Sever “360 Gece Radyosu”: Ali Çınar ve Kerem Seven; Türk Sanat Müziği’nin değerli isimlerini gece radyosunda ağırlıyor.



Ayhan Sicimoğlu “Hastasıyız”: O bir gurme, gezgin ve dünya vatandaşı. Ayhan Sicimoğlu 360 ekranlarında bugüne kadar yaptığı gezi programlarından farklı olarak yabancı konuklarıyla İstanbul’da keyifli bir şehir turuna çıkarırken, müziğin keyfini de doyasıya yaşatıyor.



“360 Çocuk Klubü”: Sunuculuğunu Ziya Kürküt ve Zeynep Ağaoğulları’nın yaptığı “360 Çocuk Kulübü” üç farklı bölümden oluşuyor. ‘Ziya’nın Oyun Evi’ adını taşıyan bölümde, stüdyoda 3-6 yaş arası çocuklar ve anne/babaları ağırlanıyor. Çocuklar ve ebeveynleriyle gerçekleşecek eğlenceli soru-cevap ve sohbetlerin ardından ‘Zeynep’in Oyun Mutfağı’nda çocukları cezbedecek eğlenceli ve renkli tarifleri uygulanıyor. ‘Çılgın Bilim Adamı Profesör Zizi’nin Deney Köşesi’nde ise profesör –hazır deney kitlerinden faydalanarak çocuklar için ilginç deneyler yapılıyor.



Lokman Dağ “Lokman Bizim Şehirde”: Lokman Dağ, her hafta farklı bir şehirin lezzetleri, insan hikâyeleri ve o şehre ait tüm detaylar ile evinize konuk oluyor.



Benim Hayatım: Sanat dünyasının sevilen isimleri, hayatlarına dair bilinmeyen detayları kendi anlatımları ile aktarıyor.



Aytuğ Kolankaya “Dr. Aytuğ ile Sağlıklı Yaşam”: Sağlık programlarının ağır temposu dışında interaktif katılımlı içeriği ile uzman konuklar, hastalıkların belirtilerinden teşhisine, korunma yollarından tedavisine kadar bilinmesi gerekenleri ve merak edilenleri ayrıntıları ile aktarıyor.


Etiketler kanal 360 programlar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin