'360 Dereceden Aşk Festivali' bu partiyle taçlanıyor!

360 Dereceden Aşk Festivali kapsamında 'Aşk İstanbul'dur!..' partisi düzenleniyor.

Google Haberlere Abone ol
'360 Dereceden Aşk Festivali' bu partiyle taçlanıyor!

İstanbulluların Şubat Ayı boyunca aşka dair ne varsa bulduğu ve yaşadığı 360 Dereceden Aşk Festivali kapsamında 13 Şubat Cumartesi akşamı UNIQ İstanbul’da bulunan Tamirane'de "Aşk İstanbul'dur!.." partisi düzenleniyor. Alla Tuna ekibinin organizasyonuyla gece boyunca sürecek partide gazeteci Heja Bozyel ve müzisyen Aslı Köse aşkı ve eğlenceyi enerjik yorumlarıyla zirveye çıkaracak. Festivale katılan ünlü sanatçıların ve isimlerin bir araya geleceği partide, katılımcıları harika gösteriler ve özel sürprizler de bekliyor.



4-29 Şubat 2016 tarihleri arasında 8'incisi İstanbul Concept ve Think Free tarafından düzenlenen 360 Dereceden Aşk Festivali, zengin bir kültür sanat programıyla hayata aşkla bakanlarla buluşuyor. 2016 Şubat ayı boyunca Pera Palace Hotel - Jumeirah, UNIQ İstanbul, Paladium AVM, Capacity AVM, Otel Adahan -1 Galeri, Nuru Ziya, Hollanda Başkonsolosluğu, Rejans gibi mekânlarda düzenlenecek olan 360 Dereceden Aşk Festivali'nin programında yer alan "Aşk İstanbul'dur!..." partisinde ise katılımcıları harika bir müzik, sabaha kadar dans ve özel sürprizler bekliyor.



İki kadından muhteşem müzikler



13 Şubat Cumartesi akşamı 22:00'de UNIQ İstanbul’da bulunan Tamirane'de düzenlenecek olan "Aşk İstanbul'dur!..." partisi, eğlence dünyasına yeni bir soluk getiren ve sıradışı bir yaklaşımla tasarlanmış partileriyle tanınan Alla Tuna ekibinin organizasyonu ile gerçekleştiriliyor. Partide gazeteci Heja Bozyel ve müzisyen Aslı Köse aşkı ve eğlenceyi enerjik setleri ve müzikal yorumlarıyla zirveye çıkaracak.



360 Dereceden Aşk Festivali'nin yerli ve yabancı konuklarını bir araya getirecek olan “Aşk İstanbul'dur!..." partisinde doğa ve müzik tutkunu olan Heja Bozyel, performansına dansa kışkırtan seti ile başlayacak. Canlı performanslarıyla bilinen Aslı Köse ise house, nu-disco, deep house türlerindeki enerjik müziği ile partinin ritmini hızlandıracak. Yeni dönemin en dikkat çeken kadın müzisyenlerinden olan Aslı Köse, kendi üretimi olan pek çok güncel parçayla da geceye farklı bir müzikal katkıda bulunacak.



İstanbul aşkı başka



Love 360 Aşk Festivali'nde yer alan bütün ünlü isimlerin ve yabancı konukların bir araya geleceği "Aşk İstanbul'dur!..." partisi, Alla Tuna partilerinin vazgeçilmezi olan modern ve marjinal dans gösterileriyle de renklenecek. “Aşk İstanbul’dur!..” partisinde, dans kariyerini tribal ve özgün bir çizgide sürdüren ve aynı zamanda bir yoga eğitmeni olan Selda Uzun, marjinal gösterileri ile bilinen performans sanatçısı Dharma Rama ve tematik partilerin beğenilen dansçısı Mustafa Usta gerek sahnede gerekse konukların arasında göz alıcı performanslar sergileyecekler.



Love 360 Aşk Festivali’nin küratörü Işık Gençoğlu, "Aşk İstanbul'dur!..." partisinin benzeri olmayan konsept bir parti olduğunu ifade ederek, aşkı arayan, aramayan, bulan, bulamayan, ama aşka inanan, İstanbul'a aşık olan herkesi partiye davet ettiklerini belirtiyor. Festival koordinatörü Olgar Ataseven ise şehrin yeni yaşam alanı Uniq İstanbul’da bulunan mekânında nitelikli yeme-içme ruhu, özgün ambiyansı ile sahnesinde şehirdeki başarılı müzisyenleri ve gösterileri ağırlayan Tamirane'nin "Aşk İstanbul'dur!..." gibi özel bir etkinlik için en ideal mekân olduğunu kaydediyor. Ataseven, sadece partiye değil Şubat ayı boyunca İstanbul'un 12 farklı mekânında düzenledikleri, aşkla dolu kültür sanat etkinliklerine tüm İstanbulluların davetli olduğunun altını çiziyor.



 


Etiketler uniq istanbul
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin