25. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı

İstanbul Caz Festivali, 2018 yılında 25. yaşını kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
25. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, 2018 yılında 25. yaşını kutluyor. Çeyrek asır boyunca İstanbullu müzikseverleri, müziğin en iyi ve en yeni örnekleriyle buluşturan İstanbul Caz Festivali, bu yıl da,  26 Haziran - 17 Temmuz tarihleri arasında yıldız isimlerden yeni keşiflere 250’yi aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 27 farklı mekânında ağırlayacak.



25. İstanbul Caz Festivali, 26 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında, cazın usta isimlerinden güncel müziğin tanınmış ekiplerine, yeni keşiflerden sevilen yıldızlara, farklı mekânlarda gerçekleştirilecek 50’nin üzerinde konserle, bu yaz da Haziran ve Temmuz aylarında keşiflerle dolu bir festival deneyimi yaşatacak.



25. İstanbul Caz Festivali’nin programı 10 Nisan Salı akşamı festivalin “Yüksek Katkıda Bulunan Mekân Sponsoru” Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen bir basın toplantısıyla açıklandı. Toplantıya, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişim Direktörü Elif Güvenen ile İstanbul Caz Festivali Direktörü Pelin Opcin ve İstanbul Caz Festivali Direktör Yardımcısı Harun İzer konuşmacı olarak katıldı.



İstanbul Caz Festivali Direktörü Pelin Opcin ile İstanbul Caz Festivali Direktör Yardımcısı Harun İzer’in festival programına dair detaylı bilgileri aktardığı basın toplantısına Türkiye’den sanatçılar ve caz sahnesinin tanınmış isimleri katıldı.



Festival programı için TIKLAYIN



25. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin