24Kitchen'a yeni sponsor

24 saat yayın yapan yemek kanalı 24Kitchen, hangi firmayla işbirliği yaptı?

Google Haberlere Abone ol
24Kitchen'a yeni sponsor

Dünyanın en büyük medya kuruluşlarından 21st Century Fox’a bağlı olan Fox International Channels’ın ilk yemek kanalı 24Kitchen Unilever ile uzun dönemli bir projeye başladı. Temel amacı gıda hijyeni, sürdürülebilirlik ve genetiği değiştirilmiş gıdalar hakkında bilinç yaratmak olan projede aynı zamanda markaya uyumlu yeni yetenekler bulmak ve pazarı geliştirmek de amaçlanıyor.



İşbirliğinin ilk ayağı olarak 24Kitchen lokal prodüksiyon ekibi tarafından Unilever markalarından Carte d’Or Dondurma, Carte d’Or Toz Tatlı, Sana, Knorr Bulyon, Knorr Çorba ürünleri özelinde hazırlanan tariflere özel vignette’ler (kısa içerik) üretildi. Bu içerikler sadece 24Kitchen’da değil, tüm ulusal kanallarda da yayınlanmaya devam ediyor.



Videolarda yer almak üzere hem 24Kitchen hem de Unilever markalarının profiline uygun şefler seçildi. Knorr Bulyon ve Knorr Çorba içerikleri için Cordon Blue diplomalı şef Hazer Amani, Sana için yetenekli şef Esra Hazer Birtek tercih edilirken Carte d’Or Toz Tatlı ve Carte d’Or Dondurma için ise Timeout İstanbul tarafından "Şehrin en iyi cupcake fırını" seçilen “Le Fırın”ın sahibi Bengi Kurtcebe ile anlaşıldı.



Unilever markaları için özel üretilen içeriklere 24Kitchen’ın resmi websitesi üzerinden videolardaki tariflere ise websitesinde “Unilever Mutfağı” sekmesinden ulaşılabiliyor.



Unilever ve 24Kitchen ortaklığının ileriki dönemlerde yemek semineri, daha uzun içerikler ve yeni projelerle devam etmesi amaçlanıyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin