24 TV'de iki flaş ayrılık! Hangi isimler veda etti?

Kanalın iki önemli ismiyle yolar ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
24 TV'de iki flaş ayrılık! Hangi isimler veda etti?

24 TV'de hafta içi her sabah 'Uyandırma Servisi' programını sunan Ersoy Dede ve 'Analiz-Sentez' programının sunucusu Zeliha Saraç ile yollar ayrıldı.



Star Gazetesi yazarı ve 24 TV program sunucusu Ersoy Dede, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "24 Tv ile yollarımızı ayırdık.. Yarın sabah son kez karşınızda olacağım" dedi. Dede, Star gazetesindeki yazılarına devam edeceğini açıkladı.



Ersoy Dede'nin açıklaması şöyle;



"24 Tv ile yollarımızı ayırdık.. Yarın sabah son kez karşınızda olacağım. Vedalaşmak için ekran başına beklerim.. Nasipse Star Gazetesi’nde yazılarımız devam edecek.. Rabbim neylerse güzel eyler..."



Ersoy Dede ayrılık nedeniyle ilgili ise açıklama yapmadı.



24 TV'de iki flaş ayrılık! Hangi isimler veda etti?



24 TV'den bir ayrılık haberi daha



Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede'nin 24 TV'deki programının yarın son kez ekranlarda olacağını duyurmasının ardından bu kez Analiz-Sentez programının sunucusu Zeliha Saraç sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.



Saraç yaptığı açıklamada "24 TV ile yollarımızı ayırdık. Yarın 09.00’da son kez 'analiz sentez' programında görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.



24 TV'de iki flaş ayrılık! Hangi isimler veda etti? - Resim : 2



Zeliha Saraç kimdir?



19 yıl önce medyaya adım atan Saraç ilk olarak Cnbce’de çalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Tv8 , 24 Tv , KanalTürk ve 6NEWS’da başarılı programlar yaptı. Trt Türk’te “Dünyanın Ekonomisi” adlı programı sundu.Eylül 2012'de Kanal 24'e transfer olan Saraç kanalda Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra haftanın beş günü Analiz-Sentez isimli programın moderatörlüğünü yaptı.Şubat 2017 tarihinde istifa ederek TVNET'e transfer oldu. Burada Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra Kahve Molası ve Zeliha Saraç ile Para Politik programlarını sundu. Saraç, TVNET'ten 4 ay sonra istifa ederek Show TV'ye geçti. Show TV'de Gece Hattı programını sunan Saraç Mayıs 2018'de uzun yıllar görev yaptığı 24 TV'ye dönüş yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin