2014'te TV dünyasında neler değişmeyecek?

Milliyet gazetesi TV köşesi yazarı Sina Koloğlu TV dünyasının 2014'te de aynı kalacağını dair bir yazı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
2014'te TV dünyasında neler değişmeyecek?

Koloğlu, yazısında 2014'te de birçok dizi başlayacağını ve yarısının tutmayacağını, RTÜK'ün  kanallara ceza vermeye devam edeceğini, kamu spotlarının ekranda olacağını belirtti.



Sina Koloğlu'nun yazısı şu şekilde:



Değişelim diye bir inadımız vardır. Çok matah bir şey olduğuna inanırız. 2014’te televizyonda durum ne olacak? Ben size söyleyeyim, değişen bir şey olmayacak. Nasıl mı?



Dizi dizi diziler



Ortalama çok izlenen her kanalın 100 yeni dizisi olacak. Bunların yarısına yakını çöpe gidecek.     Sonra yine, yeniden dizi     yapılacak.



Flash TV’de sürekli eğlence



‘Evlere Şenlik’, ‘Eğlen Bu Gece’, ‘Kader Mahkumları’ devam edecek. Belki elbiseler değişecek. Ne mekan, ne kostüm, ne seyirci değişecek, eğlence kaldığı yerden sürecek.



RTÜK cezalarından kaçış yok



Üst Kurul, ceza yağdırmaya devam edecek. Şekli şemali değişebilir. ‘Sürpriz’ cezalar yine konuşulacak. “Ucu göründü” cümlelerini yine duyacağız.



Kamu spotu’ tam gaz

Reklamlar yetmiyordu şimdi bir de     ‘kamu spotu’muz var. Sigara içen adamın ciğerlerini bu sene de görmeye devam edeceğiz. Yeni ürünlerimiz de devreye girecek. ‘Kamu spot’lu bir yıl yaşamaya devam edeceğiz.



TRT Haber’in kaderi aynı

Haber kanalı, iktidarın sesi olmaya devam edecek. Zaten bu hiçbir zaman bitmeyecek.

Samanyolu belgeselleri

‘Aslanlar Çetesi’ belgeseli yine olacak. Çita, avıyla yine oynayacak.



Onlar yiyecek biz bakacağız

İki usta yemek yazarı; Vedat Milor ve Mehmet Yaşin, bu sene de gözümüzün içine baka baka yiyecekler. Biz de ekran karşısında ağzımız sulanarak onları izlemeye devam edeceğiz.



Vatandaşın şikayeti

Bazen bir semt pazarında, bazen köprü gişesinde, bazen de benzin istasyonunda...  “Zamlar bizi öldürdü” diyen vatandaş görüntüsü haber bültenlerinde bu yıl da bol bol yer alacak.



Yazının devamını okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin