2. Avrupa Oyunları'nın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu!

2019’un ilk büyük spor organizasyonunun Türkiye'deki resmi yayıncısı o kanal oldu...

Google Haberlere Abone ol
2. Avrupa Oyunları'nın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu!

Belarus’un başkenti Minsk’te 21-30 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 2.Avrupa Oyunları’nın ülkemizdeki resmi yayıncısı, ‘Türkiye’nin tek olimpik spor kanalı’ sportstv oldu.



Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği’nin (EOC) patronajında, 50 ülkeden 4 bini aşkın sporcunun 15 spor branşındaki mücadele edeceği oyunlar, sportstv ve sportstv.com.tr üzerinden sporseverlerle buluşacak. 10 gün boyunca televizyon ve internet olmak üzere iki kanaldan yapılacak canlı yayınlar, toplam 200 saati aşacak.



2. Avrupa Oyunları'nın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu!



Türkiye’nin, Minsk 2019’da Olimpiyat Oyunları ile Avrupa ve Dünya şampiyonalarında kürsüye çıkan birçok ismin de yer alacağı 14 branşta toplam 110 sporcuyla temsil edileceği 2.Avrupa Oyunları’nda milli sporcularımızın madalya heyecanı, canlı yayınlar ve stüdyo programlarıyla ‘sporun kanalı’ sportstv ekranlarında olacak.



Sporun tüm dallarını kapsayan yayıncılık anlayışıyla fark yaratan sportstv, 2. Avrupa Oyunları’nda canlı yayınlar dışında müsabakaların tekrar izlenebilmesini de sağlayacak. Sporseverler, canlı izleyemedikleri yüksek yayın kalitesindeki içeriklere, Avrupa Oyunları’na özel hazırlanan internet sitesi üzerinden her an ulaşabilecek. 



Resmi açılış töreni, 21 Haziran 2019 Cuma günü saat 22.00’de Dinamo Stadı’nda gerçekleşecek Minsk 2019’da, okçuluk, atletizm, badminton, bisiklet, judo, karate, atıcılık ve masa tenisi olmak üzere 8 branşta Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları kotası dağıtılacak. Oyunlar, badminton, erkekler boks ve judo dalları için ise Avrupa Şampiyonası özelliği taşıyacak.



Türkiye, 2015’te Bakü’de yapılan ilk Avrupa Oyunları’na 190 sporcuyla katılmış ve 6 altın, 4 gümüş, 19 bronz olmak üzere toplam 29 madalya kazanarak klasmanda 14. sırayı elde etmişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin