142 sanatçı İstanbul'a 'nefes' verecek

142 sanatçının katılacağı 4. Uluslararası Klarnet Festivali başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
142 sanatçı İstanbul'a 'nefes' verecek

'İstanbul Nefes Alıyor' sloganıyla düzenlenecek olan 4. Uluslararası Klarnet Festivali 10 - 20 Eylül tarihlerinde müzikseverlerle buluşuyor.



Serkan Çağrı'nın sanat direktörlüğünü üstlendiği festival 142 sanatçıyı ağırlayacak. 11 gün boyunca 22 etkinlik, 18 farklı lokasyonda müzikseverlerle buluşacak.



7'den 70'e herkese hitap eden geniş bir yelpazede konser, sergi ve söyleşilerin yer alacağı festivalde 142 sanatçı, onlarca saat sürecek canlı performanslarıyla seyircinin karşısında olacak.



"142 sanatçı İstanbul'a 'nefes' verecek" Galerisine Göz At



Festivalde 142 sanatçı, 11 gün boyunca, 22 etkinlikte ve 18 farklı lokasyonda müzikseverlerle buluşacak. Festival salonlarla kısıtlı kalmayarak, şehrin her yerine yayılacak. 4 salon konseri, 5 meydan konseri, 4 vapur iskelesi konseri, 3 Beyoğlu Tarihi Tramvay Sahne konseri, 2 havaalanı konseri, 2 metro ve Marmaray istasyonu konseri, 1 yarışma/konser, 1 karma resim sergisi düzenlenecek.



10 Eylül'de Beyoğlu Sanat Galerisi'nde düzenlenecek olan 'İstanbul Nefes Alıyor' Karma Resim Sergisi Açılış Kokteyli'yle birlikte başlayacak 4. Uluslararası Klarnet Festivali'nin  ilk konserini ise 11 Eylül'de İstinye Park AVM Markalar Sokağı'nda 'Finger Zinger' grubu verecek. 



George Dalaras, Serkan Çağrı, NY Gypsy All Stars, Trilok Gurtu, Tuluğ Tırpan, Ivo Papazov ve Trakia Band, The Dakato Jim Band, Ghassan Abu Haltam ve Umman Rouh Trio, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra bu yıl sahne alacak isimler arasında yer alıyor. Festivalde ayrıca Cansu, Doğukan Manço, Fettah Can, Gökhan Tepe, Hakan Aysev, Keremcem, Mine Mucur, Öykü Gürman, Serkan Çağrı, Yavuz Bingöl, Yonca Lodi ve Zara’nın katılımıyla Barış Manço - Ustaya Saygı Konseri yapılacak. 



Festival programını infografikten inceleyebilirsiniz.



142 sanatçı İstanbul'a 'nefes' verecek



Festivalle ilgili detaylı bilgiler, www.klarnetfestivali.com  adresinde yer alıyor.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin